DOLAR 32,4326 0.05%
EURO 34,4530 -0.15%
ALTIN 2.486,590,16
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik sektörünün Parlayan İsmi Emirkan Özçelik Kimdir?
  • Haber444
  • Gündem
  • Müzik sektörünün Parlayan İsmi Emirkan Özçelik Kimdir?

Müzik sektörünün Parlayan İsmi Emirkan Özçelik Kimdir?

Sosyal medya danışmanı Emirkan Özçelik, son zamanlarda adını duyurmayı başarmış genç isimdir.

ABONE OL
10 Mart 2022 10:18
Müzik sektörünün Parlayan İsmi Emirkan Özçelik Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya danışmanı Emirkan Özçelik, son zamanlarda adını duyurmayı başarmış genç isimdir. Günümüzde e ticaretin sosyal medya üzerinden dönmesiyle sektörün uzmanları gündemi sarsmıştır. Birçok ünlü isim ile işbirliği fırsatını yakalayan sosyal medya danışmanı Emirkan Özçelik, son zamanlarda müzik dünyasına atılmayı geri planda bırakmamıştır. İşini şansa bırakmadan ilerleyen başarılı isim olmuştur.

Yabancı isimlere olan ilgisiyle adından sıkça bahsettiren Emirkan Özçelik, öğrenimine de devam etmeyi ihmal etmiştir. Liseye kadar öğrenimlerini kolejde tamamlamıştır. Üniversite okumaya devam eden Emirkan Özçelik sosyal medya platformuna pasif olarak 2011 yılında atılmıştır. Şimdilerde işini disipline oturtmuş genç isim 2019 yılından beri kesintisiz müşteri memnuniyetine önem vererek işine devam etmiştir. Sosyal medya danışmanlığı yanı sıra video, edit, intro, fotoshop gibi sektörün alanlarında da hizmet vermektedir.

Zamanla kendini geliştiren ve yeteneklerini geri planda bırakmayan Emirkan Özçelik, günümüzde adını gündemde tutmayı başaran isimlerden olmuştur. Gün geçtikçe müzik dünyasına atılma isteği artmıştır ve bir şarkı çıkarmıştır. En sevdiği müzik kategorisi Rap olmuştur. Müzik dünyasına ilk adımını ‘FL3X’ adlı parçasıyla atmışıtr. Yabancı rap parçalarına ilgisi o kadar fazla olmasından dolayı ilham aldığı müzik türü ‘Rap’ olmuştur.

İlk şarkısıyla fazla dinlenmeye ulaşamayan Emirkan Özçelik, bu durumdan yıkılmamıştır. Çok büyük hevesle çıkardığı şarkısı düzgün bir mix&mastering e sahip olmadığı için dinleyiciler tarafından beğeni kaydetmemiştir. Lakin bu çalışmalarına ek olarak mix&mastering kullanmayı öğrenmiştir ve aradan çok zaman geçmeden ikinci şarkısını çıkarmaya hazırlanmıştır. Sosyal medya danışmanlığı yapmaya devam eden ve 50 den fazla müşteriye hizmet veren Emirkan

Özçelik, gündemde ki yerini her defasında sağlama almıştır.

Emirkan Özçelik, sosyal medya uzmanı ve danışmanıdır. 18 Ekim, İstanbul doğumlu olan bu genç isim aslen Malatyalıdır. İstanbul’da ikametini sürdüren Emirkan Özçelik, okumayı ihmal etmemiştir. Üniversite öğrencisi ve sosyal medya danışmanı Emirkan Özçelik 2021 yılında çalışmalarına kesintisiz çalışarak ‘Ice Chain Boynumda’ adlı türkçe şaheserini çıkarmıştır. YouTube, Apple Music ve Spotify gibi uygulamalarda yoğun kitleyle desteklenmiştir. Zaman içinde hedef dinlenmeye sayısına ulaşmayı başaran Emirkan Özçelik, üçüncü şarkısı olan ‘Main Deck’ adlı şarkısını çıkararak hite girmeyi başarmıştır. Arkadaşları ve ailesi tarafından destekleri ihmal edilmeyen Emirkan Özçelik, ünlü isimlerle birçok projede yer almıştır.

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle ve sosyal medya kullanıcıların artmasıyla adını gündemde sıkça duyduğumuz genç isim Emirkan Özçelik tarzı ve çalışmalarıyla adından oldukça bahsetmiştir. İnstagram’ı aktif şekilde kullanan Emirkan Özçelik, takipçilerini merakta bırakmayıp paylaşımlar yapmaya devam etmiştir.

Resmi İnstagram Linki: https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmi Spotify Linki: https://open.spotify.com/artist/6fcdK4NNez7eBSm0t8G9sT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.