DOLAR 32,5600 0.02%
EURO 34,8878 0%
ALTIN 2.425,54-0,18
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oğulcan Çağlayana tebrikler yağdı

Oğulcan Çağlayana tebrikler yağdı

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Oğulcan Çağlayana tebrikler yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Oğulcan Çağlayan, Fatih Terim tarafından önceki maçlarda sağ kanatta değerlendirilmişti. Maç içerisinde zaman zaman sol kanata kaydığı da görülen Oğulcan, Trabzonspor maçına forvet olarak başladı. Göztepe maçında da Diagne’nin oyundan çıkmasının ardından ileri uca geçen Oğulcan, Trabzonspor karşısında iyi bir performans gösterdi.

Diagne, ailesinden birinin corona virüse yakalanması dolayısıyla kadrodan çıkarılınca forvete Oğulcan geçti ve şansını iyi değerlendirdi.

Paylaş

Fatih Terim’in oyun anlayışına en uygun olan ‘pres yapan forvet’ oyuncusu açığını kapatan Oğulcan, Falcao ve Diagne’de alınamayan verimi verdi. Maç boyu Trabzonspor defans hattı arasında gezinen ve sürekli pres uygulayan Oğulcan, kendisine gelen topları da arkadaşlarına iyi dağıttı.

Bulduğu tek pozisyonu da gole çevirmeyi başaran 24 yaşındaki oyuncu tüm arkadaşlarından tebrik topladı.

Paylaş

Yakın arkadaşı İrfan Can Kahveci, Oğulcan Çağlayan için “Zlatan’ım benim be. Maşallah” yorumunu yaptı.

Taylan Antalyalı ise takım arkadaşı için “Aslan kardeşim benim. Hakettin devamı da gelecek sana inanıyoruz” sözlerini kullandı.

Maçın yıldızlarından olan Oğulcan Çağlayan hakkında Emre Kılınç “Maşallahhh” yazarken Kerem Aktürkoğlu “Çok yakıştı çok” sözlerini kullandı.

Diagne ise Oğulcan’ın paylaşımına cevap olarak sarı kırmızı kalp ve gülücük emojisi yaptı. Sadece Galatasaray değil, Oğulcan’ın eski takımı Çaykur Rizespor’dan futbolcular da tebrik mesajlarında bulundu. Rizesporlu Samudio, eski takım arkadaşı için “Bravo hermanito” yorumunda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.