DOLAR 32,5647 0.15%
EURO 34,8538 0.48%
ALTIN 2.417,83-0,60
BITCOIN 21611640,32%
Mersin
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paykwik Bozdurma İşlemlerinizde Anında Destek Hattı

Paykwik Bozdurma İşlemlerinizde Anında Destek Hattı

ABONE OL
3 Kasım 2020 10:14
Paykwik Bozdurma İşlemlerinizde Anında Destek Hattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok banka kartı ile aynı işleve sahip olan fakat satın alım işlemlerini daha kolay ve internet üzerinden kolaylıkla yapılabildiği paykwik kart ile birlikte tüm işlemleriniz hem hızlı hemde güvenli olarak sağlanabilmektedir. Paykwik kart satın almak isteyen kişilerin yasal yaş olan 18 yaşını tamamlamış yada üzerinde bir yaşa sahibi olması gerekmektedir. İnternet sitemiz üzerinde bulunan WhatsApp hattı, destek hattı veya telefon numaraları üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Paykwik bozdurma işlemlerine dair daha detaylı bilgi alabilmek için bizlerle iletişime geçerek haftanın 7 günü; 09.00 ile 03.00 arasında bizlere ulaşabilirsiniz. 2018 yılında ilk defa oluşturulmuş ve iyi bir aşamaya gelmiş olan firmamız aracılığı ile paykwik bozum işlemlerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun için en kısa sürede paykwik satın alım işlemini gerçekleştirmeli ve kartınızı aktif hale getirmelisiniz.

Paykwik Sanal Kart Fiyatları

Sunmuş olduğumuz hizmet kalitesi içerisinde yalnızca store yani paykwik mağazalarının bayiliğini yapmaktayız. Hızlı işlem aşamalarınızın gerçekleştirilerek güvenli bir şekilde ve rahatlıkla sizlerin alışveriş yapabilmesine destek olan paykwik, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir altyapıya sahiptir. Üzerinde incelemeler yaptığımızda bütçenize uygun olarak TL veya Euro bazlı paykwik kart satın alımında bulunabilirsiniz. Satın alım işlemlerinde paykwik fiyatları TL üzerinden değerlendirildiğinde 89 TL den başlayarak 8000 TL ye kadar kadar gidebilen geniş bir işlem hacmine sahiptir. Kart satın alımlarınızda parayı ödediğiniz de içerisindeki miktar ile her alanda kullanabileceğiniz ve yeri geldiğinde bankalar aracılığı ile çekebileceğiniz bir miktar oluşmuş olur. Kartın içerisinde bulunan para ile paykwik al hizmetimiz ile işlemi gerçekleştirebilir ve ardından da döviz kuru üzerinden farklı bir para birimine paranızı döndürebilir veya değişim yapabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.