DOLAR 32,5602 0.24%
EURO 34,7754 0.02%
ALTIN 2.488,290,17
BITCOIN 20508362,69%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polisten site yöneticisine orantısız güç kullanımı
  • Haber444
  • Gündem
  • Polisten site yöneticisine orantısız güç kullanımı

Polisten site yöneticisine orantısız güç kullanımı

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:16
Polisten site yöneticisine orantısız güç kullanımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bilgiye göre, Çukurçayır Mahallesi Karadeniz Caddesi’ndeki bir sitede yöneticilik yapan Ortahisar Belediyesi Çalışanı Galip Aydın, bugün öğle saatlerinde site sakinlerinden Ramazan pidesi isteyenlerin isimlerini belirlemek ve fırın aracını beklemek amacıyla site bahçesine indi.

SİTE SAKİNLERİ DE BAHÇEYE İNDİ

Bu sırada yoldan geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri kendisini görerek kimlik sordu. Üzerinde kimliğinin olmadığını söylemesi üzerine Aydın ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı. Kimliğinin evde olduğunu söylemesine rağmen Aydın ile polis ekiplerinin tartışması büyüyünce site sakinleri de bahçeye indi. Ancak yunus timinde görevli 3 polis Galip Aydın’ın yüz üstü yere yatırarak ters kelepçe taktı.

4 POLİS HAKKINDA İNCELEME 

Bu duruma site sakinleri de tepki gösterirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi çağrıldı. Yaşanan o anlar site sakinleri tarafından cep telefonları ile görüntülenirken, Trabzon Valiliği tepkiler üzerine olaya müdahale eden yunus timinde görevli 4 polis hakkında inceleme başlattı. İHA

İLGİLİ HABERSon dakika… İçişleri’nden sokağa çıkma yasağı açıklaması! İLGİLİ HABERTahliye olan mahkumun corona testi pozitif çıktı! Mahalle karantinaya alındı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.