DOLAR 32,5627 -0.02%
EURO 35,0345 0.3%
ALTIN 2.422,890,03
BITCOIN 2086596-3,30%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PTT önündeki kuyruğun sonu görünmedi

PTT önündeki kuyruğun sonu görünmedi

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:16
PTT önündeki kuyruğun sonu görünmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de büyükşehirler ve Zonguldak ilinde 23 Nisan Perşembe gününden 27 Nisan pazartesi gününe kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesi ile şehir merkezinde ciddi bir yoğunluk oluştu.

İSTANBUL

İstanbul Avcılar’da PTT şubesinin önünde e-devlet şifresi ve bazı işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar kuyruğa girdi.

Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, PTT önünden başlayan, Fatih Caddesi ve Reşitpaşa Caddesi’ne dönen, neredeyse Merkez Camii’ne kadar uzanan kuyrukta sosyal mesafeye uyulması amacıyla sürekli uyarıda bulundu.

FOTO: DHA

Polis, ‘Sosyal mesafe devriyesi’ görevi sırasında evli çiftlerden bile birbirlerinden en az 1 metre uzakta durmaları konusunda uyarıda bulundu.

AYDIN’DA DA DURUM AYNI

Aydın’da da banka ve PTT şubelerinde uzun kuyruklar oluştu. Sabah saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluştuğu banka ve PTT şubeleri önünde polis ekipleri sosyal mesafe uyarısı için anonslar yaptı.

FOTO: İHA

Sosyal mesafe bankaların önünde oluşan onlarca metre sıra kuyruğunda sosyal mesafe kuralının bir çok kişi tarafından ihlal edildiği görüldü. (DHA-İHA)

FOTO: İHA

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.