DOLAR 32,5290 -0.04%
EURO 35,0185 0.47%
ALTIN 2.435,560,53
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

+ Roboland Robot Süpürge Kullanımı Nasıldır?

+ Roboland Robot Süpürge Kullanımı Nasıldır?

ABONE OL
4 Mart 2022 17:22
+ Roboland Robot Süpürge Kullanımı Nasıldır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Roboland robot süpürgeler son zamanlarda en fazla aratılan robot süpürge markalarından birisidir. Kullanıcılar Roboland V7 Pro Max modeli ile ilgili bilgilere burada yapmış olduğumuz haberimizden ulaşabilirler. Bu haberimizde sizlere eşsiz özellikleri ve hesaplı fiyatı ile Roboland akıllı robot süpürge hakkında bilgilere yer veriyoruz. Roboland Robot Süpürge Kullanımı Nasıldır? Roboland Akıllı Robot Süpürge Özellikleri Nelerdir? Gelin beraber inceleyelim.

Roboland Akıllı Robot Süpürge Kullanımı gayet basit ve çok yönlüdür. Kutunun içerisinden çıkan kullanım kılavuzunda çalıştırma ve kullanma adımları net ve basit bir şekilde anlatılmaktadır. Dilerseniz Robotun üzerindeki tuşları kullanarak, dilerseniz uzaktan kumandasını kullanarak veya mobil uygulamadan kontrol ederek, istediğiniz programda, istediğiniz odayı veya bütün evi seçerek kolayca çalıştırıp size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Çalışmaya başladıktan sonra etraftaki engelleri seçer, tanır ve kaydeder bu sayede her seferinde tekrar kurulum yapmanıza, sürekli yönünü değiştirmenize gerek kalmaz kendi işini kendisi görür, size sadece haznesi dolduktan sonra boşaltması kalır. Gün içinde yaptığınız onca işi ve harcadığınız vakti düşündüğünüzde 2-3 gün arayla sadece haznesini boşaltmak en kolay işlerden birisi haline dönüşecek.

Roboland Robot Süpürge Özellikleri;

– Roboland Robot süpürge ortalama bir süpürgenin üzerinde olan 2500 pA derecesinde bir emiş gücüne sahiptir.

– İçerisinde 4400 mAH Gücünde dünyanın kabul görmüş en iyi batarya markası olan Li-on batarya bulunmaktadır. Bu güçlü batarya 150m2’ye kadar aralıksız  2 saat temizlik yapma olanağı sunar.

– 650mL toz haznesi 180mL paspas için su haznesi rakiplerinin çok üzerinde kapasiteye sahiptir.

– Akıllı rota planlama yardımıyla evinizi çok daha etkili şekilde temizlerken engelleri de kaydeder. Ayrıca belirli alan temizleme özelliği ile temizlemek istediğiniz odayı seçebilir, girmesini istemediğiniz odanızı engelleyerek

– Uzaktan kontrol özelliği ile siz evde değilken bile temizlik komutunu verebilirsiniz, tüylü dostlarınızın temizliği için en akıllı yardımcınızdır. Paspas ve daha birçok özelliğiyle rakiplerine göre daha performanslı bir üründür.

Paspas Yapma Özelliği sizi ayrıca bir külfetten kurtarır ve ihtiyacınız olan zamanı size geri verir.

-Çarpma ve Düşme Önleyici Sensörleri ile kendisini korur ve zarar görmesini engeller.

– 150m2 alan Temizliği evinizin veya iş yerinizin temizliğini rahat bir şekilde yapmanızı sağlar.

-Azami 120 Dakika çalışma süresi ile siz evde değilken bütün yerleri tek seferde süpürüp paspas çekilmesini sağlar.

-Sesli Komut özelliği Alexa,Siri ve Google Asistan’ı desteklemektedir ve bu özelliği Roboland V7 Pro Max modelini eşsiz kılmaktadır. Bu özelliklerin hepsini destekleyen başka bir marka bulunmamaktadır.

– Otomatik Şarj Özelliği ile sizi yormaz, şarjı %20’ye düştüğünde kendisini şarj istasyonuna götürür ve şarj olmaya başlar.  Şarj olduktan sonra sizin hizmetinize hazırdır. Ağzınızdan çıkacak bir cümle veya parmaklarınızın ucundaki telefonunuz ile ne kadar basit ve kullanışlı olduğunu deneyimleyecek ve size en çok ihtiyaç duyduğunuz şeyi yani zamanınızı tekrar kazandıracaktır.

https://robolandtr.com

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.