DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahan Gökbakar Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nü Tebrik Etti
  • Haber444
  • Gündem
  • Şahan Gökbakar Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nü Tebrik Etti

Şahan Gökbakar Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nü Tebrik Etti

ABONE OL
23 Aralık 2022 09:47
Şahan Gökbakar Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nü Tebrik Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Recep İvedik 7 filmiyle gündemde olan Şahan Gökbakar, gazeteci Nevşin Mengü’nün YouTube programına konuk oldu. Gökbakar, “Marmaris yangınları sonrası bölgede otel inşaatı yapıldı mı?” sorusuna, “Benim gördüğüm yok öyle bir şey. Yangından sonra hızlı bir çalışma oldu” yanıtını verdi.
Marmaris bölgesinde 2021 yazında yaşanan büyük orman yangını tüm Türkiye’yi üzüntüye boğmuştu. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar ise yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla gündem olmuş ve ekiplerin çalışmalarına da destek vermişti.

“O BÖLGELERE OTEL İNŞAATI BAŞLADI MI?”

Son olarak geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve çevreci konusuyla beğeni toplayan Recep İvedik 7 filmiyle konuşulan Şahan Gökbakar, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalına konuk oldu. Canlı yayında seyircilerden gelen soruları da yanıtlayan Gökbakar, “Yangından sonra o bölgelere otel inşaatı başladı mı?” sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
Gökbakar, “Benim gördüğüm yok öyle bir şey. Yangın sonrasındaki yaz oraya gittiğimizde, simsiyah olan tepelerdeki ağaçların alındığını ve yerine yeni ağaçların dikilmeye başladığını gördüm. O açıdan bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nü tebrik etmek lazım. ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.