DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045809-2,48%
Mersin
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salgının görünmeyen yüzü!

Salgının görünmeyen yüzü!

ABONE OL
25 Nisan 2020 08:17
Salgının görünmeyen yüzü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sözcü TV’den Turgut Erat’a konuşan Avukat Özgecan Sırma, virüs ile birlikte velayet savaşlarının tekrar başladığını, ev içi şiddetin arttığını, virüs ile birlikte işsiz kalan tarafın nafaka hacizleriye karşı karşıya kaldığını belirtti.

Karantina sürecinde çocuğun velayetine sahip olan tarafın, bu süreçte çocukları diğer ebeveyne göstermediği gerekçesiyle şikayetlerin arttığını belirten Sırma, bazı ebeveynlerin bu nedenle tekrar adli kolluğa şikayette bulunduğunu söyledi.

NAFAKA MAĞDURLARINA HACİZ YOLU AÇIK

Avukat Sırma, virüs nedeniyle birçok çekişmeli ticari davada icra yönteminin kaldırıldığını ancak sadece nafaka ödeyenlere yönelik icranın devam ettiğini belirtti.

Hem kadının hem de erkeğin mağdur olmaması için yetkililerin bu süreçte bir fon oluşturması gerektiğini belirten Sırma, virüs yüzünden pek çok müvekkilinin işsiz kalıp nafaka ödeyemeyecek duruma gelmesiyle bu mağduriyetin daha da artacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.