DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SANAT, BİLİM, EĞLENCE DOLU  “ÇOCUKLARIN FESTİVALİ”  COŞKUYLA BAŞLADI
  • Haber444
  • Gündem
  • SANAT, BİLİM, EĞLENCE DOLU “ÇOCUKLARIN FESTİVALİ” COŞKUYLA BAŞLADI

SANAT, BİLİM, EĞLENCE DOLU “ÇOCUKLARIN FESTİVALİ” COŞKUYLA BAŞLADI

0-3 ve 3-15 yaş grubundaki çocuklara ve ebeveynlerine hem eğlenceli hem de öğretici aktiviteler sunan “Çocukların Festivali”, 22 Nisan’da minik misafirlerini ağırlamaya başladı. Festival, 22-23-24 Nisan tarihlerinde Zorlu PSM’de ziyaret edilebilecek.

ABONE OL
27 Nisan 2022 11:08
SANAT, BİLİM, EĞLENCE DOLU  “ÇOCUKLARIN FESTİVALİ”  COŞKUYLA BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk çocuk sanat, bilim, eğlence festivali olan “Çocukların Festivali”, çocuklar ve ebeveynlerine dopdolu bir atölye ve etkinlik programı sunmaya başladı. 22 Nisan’da başlayan ve üç gün boyunca Zorlu PSM’de minik ziyaretçilerini ağırlayacak olan festivalde çocukları, kendilerine özel olarak hazırlanan atölyelerde eğlenceli ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra yeteneklerini keşfedebilecekleri deneyimsel aktiviteler bekliyor.

Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen festivalde, 0-3 ve 3-15 yaş arasındaki çocuklar renkli ve yaratıcı dünyalarına seslenen etkinliklerde hem eğleniyor hem de öğreniyor. Festivaldeki etkinlikler kapsamında; kilden heykel yapan çocuklar, tohumları kendi yaptıkları saksılara ekiyor, bilim atölyelerindeki tüplerde deney yapıyor, resim ve boyama atölyelerinde hayal dünyalarını resmediyor, hikaye dinliyor ve diledikleri gibi dans edebiliyor. Piyanonun tuşlarında ahengini bulan minik parmaklar, pizzalarını kendileri yapıp afiyetle yiyor. Baterinin başında müziğin ritmine kendini kaptıran minikler, kavanoza bir deniz alemi kurup, asalarıyla sihirli dünyanın kapılarını aralıyor. Çocukların gelişimlerine katkı sunan ve el becerilerini geliştiren, yeteneklerini ortaya koyan aktiviteler çocuklara unutamayacakları anlar yaşatıyor.

Festival Üç Gün Boyunca Devam Edecek

“Çocukların Festivali”nde eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra sahne gösterileri, tiyatrolar, söyleşiler ve sanatçı buluşmaları da yer alıyor. Resim, heykel, eğlence bandosu, dans, yemek, tasarım, müzik, ebru sanatı, animasyon, tiyatro, karikatür, illüzyon, kodlama, dijital sanat gibi geniş yelpazedeki etkinlikler sayesinde geniş bir çocuk kitlesine hitap ediliyor. Çocukların özgüvenlerine, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan çok sayıda aktivite 24 Nisan akşamına kadar Zorlu PSM’de çocukları bekliyor.

Eğlenceli ve öğretici vurgusunun yapıldığı atölyelerde çocuklara unutamayacakları üç gün yaşatmayı hedefleyen “Çocukların Festivali” için biletler Passo’dan temin edilebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.