DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,0633 -0.19%
ALTIN 2.298,400,93
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şanlıurfa Teknokentte AR&VR Farkındalık Günü Gerçekleşti
  • Haber444
  • Gündem
  • Şanlıurfa Teknokentte AR&VR Farkındalık Günü Gerçekleşti

Şanlıurfa Teknokentte AR&VR Farkındalık Günü Gerçekleşti

ABONE OL
16 Ocak 2023 10:27
Şanlıurfa Teknokentte AR&VR Farkındalık Günü Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

eCloud Yazılım Teknolojileri ve RoBiTech Yazılım ve Dijital Eğitim Teknolojileri iş birliğince düzenlenen güne Şanlıurfa Valisi Sn. Salih Ayhan beyefendinin eşi Sn. Zeynep Akkiraz Ayhan başta olmak üzere bir çok katılımcı yer aldı.

eCloud Yazılım Teknolojileri ve METADER iş birliğince yapılan Sanal Gerçeklik projelerini Dernek Başkanı Muhammet Polat ve METADER Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Ay katılımcılara sunarak beğenileri topladı. RoBiTech Yazılım ve Dijital Eğitim Teknolojileri kurucuları Sevde Nur Zorlu Suna, Semra Doğan ve Ayşe Subaşı koordinesinde yapılan Artırılmış Gerçeklik projeleri yine katılımcılara sunularak takdir gördü.

Şanlıurfa Valisi Sn. Salih Ayhan beyefendinin eşi Sn. Zeynep Akkiraz Ayhan projeleri yerinde inceleyerek bu alanda bir sonraki hedefin ve geleceğin teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Organizasyona ev sahipliği yapan 2 şirket ve 2 dernek bundan sonraki süreçte Göbeklitepe in Metaverse projesi üzerine çalışmalarını başlattığını duyurarak bu süreçte kamu kuruluşları ile iş birliği yapmak istediklerini ifade etti. Aynı zamanda her yıl 12 Ocak günü AR&VR Gününün kutlanacağı bilgisi verildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.