DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9739 -0.32%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da bir kadın kayınbiraderini öldürdü!
  • Haber444
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da bir kadın kayınbiraderini öldürdü!

Şanlıurfa’da bir kadın kayınbiraderini öldürdü!

ABONE OL
3 Nisan 2023 17:40
Şanlıurfa’da bir kadın kayınbiraderini öldürdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da bir kadın, güpegündüz sokak ortasında henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kayınbiraderini tabancayla vurdu. Talihsiz adam hayatını kaybederken, saldırgan kadının yerdeki adamın başında polisi beklediği görüldü.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’nde yaşanan olayda eşi cezaevinde olan Hülya B. isimli kadın, kayınbiraderi Ferdi Balıkan (42) isimli şahsı vurdu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

VURUP BAŞINDA BEKLEDİ

Kayınbiraderini silahla vuran kadın, başında polisin gelmesini bekledi. Yerdeki şahıs ve telefonla arayanlara konuşan kadın, olay yerine giden polis ekipleri tarafından gözaltına alarak emniyete götürdü. Kadının kayınbiraderini neden öldürdüğü henüz belirlenmezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.