DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066950-2,32%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şarküteri Dolabı Neden Önemli?

Şarküteri Dolabı Neden Önemli?

Şarküteri dolabı, özellikler market, süpermarket, kasap, hipermarket gibi alanlarda sıklıkla kullanılır. Bu dolapların iki tarafları da camla kaplıdır.

ABONE OL
25 Ağustos 2022 16:36
Şarküteri Dolabı Neden Önemli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarküteri dolabı, özellikler market, süpermarket, kasap, hipermarket gibi alanlarda sıklıkla kullanılır. Bu dolapların iki tarafları da camla kaplıdır. Bu ürünler cam kapaklı yatay dolaplar olarak da isimlendirilir. İçerisinde sucuk, et, peynir, zeytin gibi yiyecekler dondurulmadan soğutulabilir. Bu bağlamda son derece önemli olan dolap çeşitleridir. Her markette bulunması gereken ürünlerden biridir.

Et, et ürünleri ve buna benzer ürünlerin dondurulması ve sonrasında çözdürülmesi halinde hemen tüketilmesi gerekir. Bu sebeple satış noktalarında bu yiyeceklerin dondurulmadan muhafaza edilmesi son derece önemlidir. Şarküteri dolabı, bu tarz ürünlerin dondurulmadan muhafaza edilmesine imkân tanır. Envoytec sitesinde ihtiyacınıza uygun şarküteri dolaplarını bulabilirsiniz.

Şarküteri Dolabının Önemi

Şarküteri dolabı pek çok yönden son derece önemlidir. Bu ürünlerin en önemli avantajı her yönden kapatılıyor olmasıdır. Bu sayede dolap içerisinde bulunan soğuk hava dışarı çıkamaz ve böylece enerji tasarrufu da sağlanmış olur. Bunun yanında dışarıdan dolap içerisine yabancı maddelerin girmesi de mümkün değildir. Şarküteri dolapları et ve diğer yiyecekleri dondurmadan saklarken taze tutulmasına da imkân tanır.

Bunun yanında bu dolapların her yanı cam olduğu için vitrin olarak kullanılabilir. İçerisindeki ürünler müşterilere kolay bir şekilde teşhir edilebilir. Bu sayede satışların artması da mümkün olur. Şarküteri dolaplarının ışıklandırmasının iyi yapılması da önemli bir konudur. Bu sayede müşteriler içerisindeki yiyecekleri çok daha rahat bir şekilde görebilirler. Envoytec sitesi kaliteli şarküteri dolapları ile dikkat çeker.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/adratos/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.