DOLAR 32,4350 0.33%
EURO 34,9989 -0.23%
ALTIN 2.324,540,22
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sel sularında mahsur kalan kediyi son anda kurtardı!

Sel sularında mahsur kalan kediyi son anda kurtardı!

ABONE OL
15 Haziran 2021 16:09
Sel sularında mahsur kalan kediyi son anda kurtardı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altgeçitte araçlar mahsur kalırken, bir kedi de aniden gelen sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı. Suyun içinde kalan kedi, yüzerek yol kenarındaki brandaya tırmandı. Brandada tutunamayan kedi tekrar suyun içine düştü. Çırpınan kediyi su tahliyesi için gelen İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı çalışanı Yasin Çılgın kurtardı. Çılgın, kediyi alarak kuru bir alana bıraktı. Kuru alana bırakılan kedi, bulunduğu yerden hızlıca uzaklaştı.

“İNSANİ BİR GÖREV”

Kediyi kurtaran belediye çalışanı Yasin Çılgın, “Mesleki bir görevden çok, insani bir görev. Kedinin zor durumda olduğunu gördük ve müdahale ettik. Mutluluk verici bir durum. Bir can kurtarıyorsunuz. Boğulmak üzereydi. Islanmış ve korkmuştu. Yağmur almayan kuru bir alana bıraktım. Suyun derinliği bir metreden fazladır. Araçları, yola girmemeleri için geriye doğru yönlendirme yapıyorduk. O anda kediyi gördük ve müdahale ettik” dedi.

DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.