DOLAR 32,6088 0.23%
EURO 34,7773 0.27%
ALTIN 2.421,96-0,43
BITCOIN %
Mersin
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seyahat kısıtlamasını yanlış anlayan yazlıkçılar geri çevrildi
  • Haber444
  • Gündem
  • Seyahat kısıtlamasını yanlış anlayan yazlıkçılar geri çevrildi

Seyahat kısıtlamasını yanlış anlayan yazlıkçılar geri çevrildi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:03
Seyahat kısıtlamasını yanlış anlayan yazlıkçılar geri çevrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak ile birlikte seyahat kısıtlamasının bulunduğu Tekirdağ’da, kısıtlama gece yarısından itibaren kaldırıldı. Tekirdağ Valiliği de bugün yaptığı açıklamada, kentte 16-17-18-19 Mayıs’ta sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmayacağı açıklandı.

BİRÇOK KİŞİ YANLIŞ ANLADI

Tekirdağ’a seyahat kısıtlamasının kaldırılmasını yanlış anlayan birçok kişi İstanbul’dan kentin Marmara Denizi kıyısındaki yazlıklarına gelmek için yola çıktı. Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesine sınır İstanbul’un Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi’ndeki uygulama noktasında jandarma ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Jandarma ekipleri, kontrolleri sırasında seyahat belgesi olmadan Tekirdağ’a giriş yapmak isteyen vatandaşları geri çevirdi.

SEYAHAT BELGESİ İSTENDİ

İstanbul’dan Tekirdağ’daki yazlığına gelmek isteyen Ersin Hisar, “Ben seyahatler açıldı diye biliyordum ve o yüzden yazlığıma geliyordum. Seyahat belgem yok o yüzden geri döneceğiz” dedi. DHA

İLGİLİ HABERSon dakika: 16-17-18-19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.