DOLAR 32,3373 0.25%
EURO 34,9776 -0.46%
ALTIN 2.309,331,41
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siteniz için en profesyonel haber yazılımı için: Kurumsalx
  • Haber444
  • Gündem
  • Siteniz için en profesyonel haber yazılımı için: Kurumsalx

Siteniz için en profesyonel haber yazılımı için: Kurumsalx

ABONE OL
17 Eylül 2021 11:57
Siteniz için en profesyonel haber yazılımı için: Kurumsalx
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurumsalx uzun yıllara dayanan sektörel tecrübesiyle kurumsal kimlik oluşturma, tanıtım filmi ve internet sitelerinin hazırlanması, haber yazılımı, mobil uygulama ve e-ticaret, yıllık ve aylık hosting hizmeti ve matbaacılık alanında faaliyet yürüten öncü bir kuruluştur. Kurumsalx, haber siteleri için hayal edilebilecek bütün yenilikleri haber yazılımı ile birleştirerek müşterilerine sunmaktadır. Bu anlamda gündemin her an değiştiği ve haber seçeneklerinin arttığı ülkemizde haber sitelerine en güncel haberlerin aktarımı ve aynı zamanda bunun diğer sitelerde sosyal medya hesaplarında paylaşımı noktasında profesyonel destek sunmaktadır. Kurumların ve haber sitelerinin işini kolaylaştıran bu yazılım sayesinde 200’ün üzerinde tasarım olan hala en güncel haber sitelerini oluşturmak mümkündür.

Kurumsalx uygun fiyatlı ödeme seçenekleri sunar

Kurumsalx kurduğu haber yazılımı ile sitelerin en güncel haberleri bünyesinde barındırmasına ve son teknolojik tasarımlarla hizmet sunmasını sağlamaktadır. Haber sitesi tasarım editörlerinin eşliğinde 200’ün üzerinde farklı tasarım modülü ve boyut ve iç sayfa tasarlama olanaklarıyla dikkat çekici bir haber sitesi tasarlanması noktasında destek sunmaktadır. Bu anlamda sınırsız reklam ulaştırma hizmetini de dahil ederek aynı zamanda mobile özel tasarımlarında oluşmasını sağlamaktadır. Kurumsalx  haber sitesi ile otomatik verilerin alınması ve haberlerin birçok sitede paylaşılması sağlanabilmektedir. Tüm ajanslardan otomatik haberler alınarak sosyal medya hesaplarında da paylaşılması mümkündür. Öte yandan Kurumsalx kurduğu haber yazılım ile haberlerin izin ve sitenizin sürekli olarak güncel olmasını sağlamaktadır. Güncelleme için ekstra bir zaman ya da maliyet harcamadan sitenizin güncel yazılımı ve güncel modüllerle sürekli olarak yenilenmesini sağlamaktadır.

Kurumsalx hizmet alanı oldukça geniştir

Kurumsalx haber sitesi oluşturma da haber yazılım korumasının yanı sıra aynı zamanda fotoğrafçılık ve matbaacılık alanında da faaliyet yürütmektedir. Firma bireylerini tanıtım filmi oluşturma kendilerine ait internet sitesi oluşturma ve bu anlamda alana da temin edilmesi ile ilgili de hizmet vermektedir. E-ticaret platformlarına da son derece hakim olan Kurumsalx bu yönüyle özellikle de dijital çal gerekliliklerini yerine getirmek isteyen tüm firmalara destek sunmaktadır.

Profesyonel matbaacılık hizmetleri için: Kurumsalx

Kurumsalx müşterilerine sunmuş olduğu hizmet bandı içerisinde aynı zamanda matbaacılık alanındaki faaliyetleri de barındırır. Broşür hazırlama işlemlerinden katalog basımına dergi basımına ve dijital baskılara kadar birçok alanda hizmet sunumunu gerçekleştirmektedir. Kendine ait son derece profesyonel bir web sitesine de sahip olan kuruluş burada çevrimiçi olarak müşterilerinin anlık sorularına ve sorunlarına profesyonel çözümler üretmeyi başarmıştır. Firma bünyesinde son derece uzman bir ekibi barındırarak müşterilerinin dijital çözümleri hızlı bir biçimde kavuşması için büyük bir çaba sarf etmektedir. Öte yandan dijital çözümleri ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedefleyen firma bu anlamda uygun bir fiyat politikası belirleyerek ülkemizin basın sektörüne katkı sunmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.