DOLAR 32,5641 0.03%
EURO 34,8971 0.03%
ALTIN 2.428,16-0,07
BITCOIN 2093851-3,27%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açıyor!
  • Haber444
  • Gündem
  • Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açıyor!

Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açıyor!

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un en yeni sürprizi “1860 Lounge”, Gurme Bar menüsü, Muhteşem manzarası ve Çağdaş Türk Sanatının Seçili örnekleriyle renklenen dekorasyonuyla İstanbul’un yaz gecelerine yepyeni bir soluk getiriyor.

ABONE OL
24 Ağustos 2022 12:46
Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un koru alanında; eşsiz manzarasıyla büyüleyici bir etki bırakan 1860 Lounge misafirlerini keyifli bir deneyime davet ediyor. Etkileyici atmosferi ve birbirinden lezzetli ikramların bulunduğu menüsüyle fark yaratan 1860 Lounge, İstanbul gece hayatına ismini altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. Tarihi dokusundan ilhamla modern İstanbul çehresini yansıtan 1860 Lounge bünyesinde bulunan sanat eserleriyle fark yaratıyor.

 

Doğal, tarihi ve yerel değerlere her daim değer veren Six Senses Kocataş Mansions, yeni Lounge alanının ismini de bölgede bulunan sarnıçların yapım tarihine ithafen “1860 Lounge” olarak belirliyor. Six Senses Kocataş Mansions, bölgede yer alan tarihi dokuları modern bir yapı ile İstanbullularla buluşturuyor. Hem kapalı hem de açık alanı sayesinde 1860 Lounge Bar misafirlerine sadece yaz akşamları değil kış akşamları da kusursuz servis anlayışı ve lezzetli menüsüyle hizmet veriyor.

 

“1860 Lounge” menüsünde yer alan meze tabakları, karidesli popcorn, mini burgerlere ek olarak; 1860 Lounge’a özel 1860 Tavuk Popcorn, ve 1860 Club Sandviç ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Boğaz manzaralı terası ve modern dokunuşlarla dekore edilen bar alanında misafirleri unutulmaz yaz geceleri bekliyor. Modern Türk sanatının önemli sanatçılarının eserleri ile 1860 Lounge’un yarattığı keyifli atmosfer eşi benzeri olmayan bir İstanbul deneyimine dönüşüyor. Ramazan Can, Ardan Özmenoğlu, Devran Mursaloğlu, Ayşe Gül Süter, Günnur Özsoy, Seda Gazioğlu gibi sanatçıların eserleri Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla konuklara büyülü geceler yaşatmayı garantiliyor.

 

Detaylı bilgi ve rezervasyon için;

Six Senses Kocatas Mansions, Istanbul

[email protected]

+90 212 355 55 00

https://www.sixsenses.com

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul Hakkında

Boğaz’ın en nadide kıvrımlarından Sarıyer’de konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, Osmanlı döneminden kalma iki tarihi yalıda, Six Senses misafirperverliği ve kişiye özel hazırlanan deneyimlerle hizmet vermektedir. 45 odalı butik otel atmosferi ve sürdürülebilirlik felsefesi ile dikkat çeken Six Senses Kocatas Mansions,Istanbul, kendi ters osmoz tesisini ve kristal su rafinerisini yöneterek, karbon ayak izini düşük tutarken ve plastik şişe kullanmadan yüksek kaliteli içme suyu üretiyor. Organik sebze bahçesi ile çevresel ayak izini daha da azaltma amacını destekleyen grup, mümkün olan her yerde, ambalaj ve atıkların minimumda tutulması ve yeniden kullanılmasını hedefliyor.

 

Six Senses Hotels Resorts Spas Hakkında: Six Senses, Evason ve Six Senses Spas isimleri altında 21 ülkede 18 otel ve 30 Spa tesisi ile hizmet verilmekte olup önümüzdeki dönemde 19 yeni tesis açılışı planlanmaktadır. Six Senses, IHG® (InterContinental Hotels Group) ailesinin bir üyesidir.

Six Senses Hotels and Resorts: Topluma, sürdürülebilirliğe, duygusal misafirperverliğe, bedensel&ruhsal iyilik haline sıradışı bir dokunuşla liderlik taahhüdünde bulunmaktadır. İster enfes bir adada muazzam bir tatil köyü, ister dağlık bir alanda sessiz ve huzurlu bir dinlenme yeri ya da şehir oteli olsun, vizyonumuz her zaman aynıdır : Misafirlerimizin duyularını yeniden uyandırmak, böylece seyahatlerinin arkasındaki amacı hissetmek ve nihayetinde kendileriyle, başkalarıyla ve etraflarındaki dünyayla yeniden bağlantı kurmalarını sağlamak.

Six Senses Spas: 14 ayrı bağımsız Spa merkezinde ve tüm Resort’larda uzman terapistler eşliğinde uygulanan çok çeşitli bütünsel sağlık, yenilenme ve güzellik bakımları. Yüksek teknoloji ürünler ve yüksek dokunuşlu yaklaşım ile misafirleri ilerlemek istedikleri sağlıklı yaşam yolunda kişiselleştirilmiş programlarla destekliyoruz.

Six Senses Residences: Şık bir şekilde döşenmiş özel villa veya dairenizin sıcak atmosferinde, kişisel dokunuşlarınızı kapsayan aynı zamanda içinde bulunulan yerel toplumun tüm benzersiz olanaklarını sağlayan, doğanın amaçladığı hoşgörülü bir yaşam şeklini destekliyoruz. Her biri gelecek nesiller için uzun vadeli yatırımlar olan üst düzey restoranlar, sağlıklı yaşam programlarına liderlik ve dünya çapında diğer Resort’larda özel statü sahibi olma faydalarını sağlıyoruz.

Evason: Six Senses’in ödünsüz sosyal ve çevresel sorumluluk felsefesini paylaşan eşsiz iki tesis, bir yanda tüm aile bireylerinin seveceği çeşitli kişisel deneyimler sunarken, diğer yanda güçlü bir değer odağı sağlamaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.