DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Soğuk Asfalt ve Hazır Asfalt

Soğuk Asfalt ve Hazır Asfalt

Soğuk bir şekilde kullanma özelliği olan hazır asfalt serim işlemleri pratik ve hızlı olduğundan birçok kişi tarafından kolay bir şekilde uygulanabilir.

ABONE OL
19 Ocak 2023 09:37
Soğuk Asfalt ve Hazır Asfalt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Soğuk bir şekilde kullanma özelliği olan hazır asfalt serim işlemleri pratik ve hızlı olduğundan birçok kişi tarafından kolay bir şekilde uygulanabilir. 25 kg’lık plastik kovada satışı gerçekleşen hazır asfalt ile 5 cm derinlikte 40×50 cm’lik çukur onarılabilir. 6 ay raf ömrü olan ürün geri dönüştürülebilir özellikte üretilmektedir.

Hazır Asfalt Dört Mevsim Uygulanır?

Soğuk asfalt türü olan hazır asfalt, farklı hava koşullarına uyumlu iklimde değişikliklerden etkilenmemektedir. Hava koşulları uygun olmadığında özellikle de asfalt uygulamasının zorluğu kış aylarında ya da sıcak asfalt ile tamirinin mümkün olmadığı hallerde onarım amaçlı bir şekilde kullanılabilir.

Ufak Alanlarda Pratik Çözümler

Hazırasfalt, şehir içi ve şehirlerarası yollarda, okul, hastane, oyun sahaları, otel, açık ve kapalı otopark gibi noktalarda kullanılmaktadır. Özel ekip ya da ekipmana gerek olmayan ürünün uygulandığı yol, anında trafiğe açılmaktadır. Trafiğin kapalı olduğu alanlarda kalıcı, trafiğe açık noktalarda ise geçici çözüm olarak uygulandığı zaman oldukça etkin neticeler alınabilir. Isıtılmasına gerek olmadan kolay bir şekilde serilen ürün, dört mevsim uygulanma özelliği ile ufak noktalara pratik çözümler sağlar.

Ankara Soğuk Asfalt

Soğuk Ankara asfalt genellikle mevcut asfaltın onarımında kullanılmaktadır. Bozulma ve deformasyon nedeniyle asfaltın hasar görmesi halinde sıcak asfaltın kullanımı kolay olmadığından bu asfalt türü kullanılmaktadır. Bu asfalt türü genellikle düşük maliyetli ve kullanımının kolaylığından dolayı tercih edilmektedir. Bu asfalt otoyol ve sokak gibi farklı noktalarda çok sık kullanılmaktadır.

Hazırasfalt, asfalt ve beton yüzeydeki bozulmaların ve meydana gelen çukurların onarımında kullanılmaktadır. Asfaltlar otoyol gibi motorlu araçların geçtikleri noktalarda kullanılan yüksek kalitedeki yol yapım malzemesidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.