DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 34,9906 -0.12%
ALTIN 2.438,600,14
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi… Erdoğan’ın açıklama yapıyor
  • Haber444
  • Gündem
  • Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi… Erdoğan’ın açıklama yapıyor

Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi… Erdoğan’ın açıklama yapıyor

ABONE OL
11 Mayıs 2020 19:17
Son dakika: Kabine toplantısı sona erdi… Erdoğan’ın açıklama yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

65 binin üzerindeki vatandaşımıza yaşlılık ödemesi yapıyoruz.

Sağlık hizmetlerinde yaşlılarımızı öncelikle yararlandırıyoruz. Evde bakım hizmetiyle ihtiyaçlarını evlerinde karşılıyoruz.

Salgın hastalık döneminde oluşturduğumuz vefa destek grubuyla 5 milyon vatandaşımıza evine hizmet götürdük. Alışverişten maske dağıtımına kadar vefa sosyal destek grupları tarafından sağlandı.

Kamu görevlileriyle, gönüllülerden oluşan 146 bin mensup kardeşimizin her birine teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Parti, MHP, CHP ve diğer partilerden bin 119 belediye, vefa sosyal destek grubunu desteklediler. Onlara da teşekkür ediyorum.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek 2 milyar lirayı bulmuştur. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla devam ederken, bize Allah’ın emanet ettiği her canlı için gereken tedbiri alıyoruz.

Hayvanları otlatmak için yaylalara çıkanların, arıcılıkla uğraşanların, mevsimlik tarım işçilerinin faaliyetlerini kolaylaştırdık. Sağlık, gıda ve güvenlik başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçları karşılayarak insanımıza yardım etmeyi sürdüreceğiz.

10 Mart tarihi üzerinden 2 ay geçti. Bu küresel salgına karşı 83 milyon hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi başarıyla devam ettiriyoruz. Yeni vaka, ölüm ve yoğun bakım sayımız giderek azalıyor.

Buna mukabil, iyileşen hasta sayımız ve test sayımız katlanarak artıyor. Kurallara riayet eden vatandaşlarımız için herkese şükranlarımızı sunuyorum.

AYRINTILAR GELİYOR…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.