DOLAR 32,5768 0.26%
EURO 34,8031 0.07%
ALTIN 2.494,960,43
BITCOIN 20762934,22%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Su Parkı Projelerinin Hayata Geçirilmesi

Su Parkı Projelerinin Hayata Geçirilmesi

Su parkı projelerini en iyi şekilde hayata geçiren Polgun Water Park bu projeleri uzman ekibi ile birlikte hayata geçiriyor.

ABONE OL
7 Ocak 2023 11:17
Su Parkı Projelerinin Hayata Geçirilmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Su parkı projelerini en iyi şekilde hayata geçiren Polgun Water Park bu projeleri uzman ekibi ile birlikte hayata geçiriyor. Dünya genelinde hizmet veren firma 40 ülkeden fazla ülkede su parklarını tasarlayıp teslim ediyor. Üretim alanı olarak 70.000 metrekareyi kullanan firmada en iyi şekilde su parkları tasarımı yapılır. Türkiye’de su parkı üreticileri arasında en başarılı firmalar içerisinde bulunan Polgun Water Parks özellikle su kaydırakları ile dikkat çekiyor. Nitelikli personeller ile çalışan firmada yeni trendler ve son teknoloji kullanılarak projeler tasarlanır.

Polgun Water Parks firmasının yapmış olduğu projeleri detaylı bir şekilde incelemek için firmanın web adresini ziyaret edebilirsiniz. Web adresinde yapılan projeler hakkında görseller ve bilgiler yer alır. Ayrıca web adresi üzerinden firma ile iletişime geçebiliyorsunuz. İletişim formunu doldurup son derece kolay bir şekilde iletişime geçebilirsiniz.

Su parklarında montaj

Su parkları üretimini yapan firma aynı zamanda bu parkların montajını da uzman ekibi ile gerçekleştirilir. Su parklarının montaj sonrasında daha kaliteli ve parlak kalabilmesi için her yıl düzenli olarak bakımının yapılması gerekiyor.

Polgun Water Park ise bu bakımları nitelikli personelleri ile gerçekleştirip parkın yıllarca parlak kalmasını sağlıyor. Bu bakımlar arasında hidrolik tesisatı, elektrik tesisatı, mekanik parçalar gibi çeşitli bölümlerin bakımı yer alıyor. Ayrıca firmada satış sonrası servis imkanı da bulunuyor. Dünya çapında hizmet veren firma müşterilerini her yönden memnun etmeyi başarıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.