DOLAR 32,4993 0.15%
EURO 34,8216 0.26%
ALTIN 2.489,641,12
BITCOIN %
Mersin
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sumudica: Rizeye Mourinho gelse bir şey yapamaz

Sumudica: Rizeye Mourinho gelse bir şey yapamaz

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Sumudica: Rizeye Mourinho gelse bir şey yapamaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Rizespor’da Teknik Direktör Sumudica açıklamalarda bulundu.

Paylaş

Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gol atmak için fırsat bulamadıklarını ifade ederek, “70 dakika rakipten bir kişi fazlaydık. Bazen bir kişi eksik oynayınca takım olarak iyi kapanıyorsunuz. Bu bizim için zor oldu ve gol atmak için kulvar bulamadık. Elimden gelen her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Hücuma fazla önem verdik. Bütün hucüm oyuncularını sahaya sürdük. Takım eminim ki Boldrin ve Remy’nin eksikliğini hissediyor.”

Paylaş

Bugün gol atacak kaliteye sahip değillerdi. Elimden gelen bu, yapacak başka bir şey yok. Oyuncularıma bir soru yöneltmek istiyorum. İsmail Kartal kötü hoca, Ünal Karaman kötü hoca, Tomas hoca kötü hoca, Sumudica kötü hoca. Gelen bütün hocalar mı Rize’ye kötü hoca. Yarın Mourinho gelse bir şey yapamaz Rize’de.

Paylaş

Çalıştırdığı kulüplerde başarılı olduğunu savunan Sumudica, “Futbolu unutmuş olabilir miyim? Kayseri, Gaziantep başarılı sonuç aldık. Burada futbolu mu unuttum? Benim için zor bir dönem. Kulüp çok iyi. Bütün imkanları sağlıyor. Maaşları gününde yatırıyor. Tesislere yatırım yapıyor. Demek ki her zaman bunlar yeterli olmuyor” dedi.

mourinho

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.