DOLAR 32,4799 -0.21%
EURO 34,9940 0.37%
ALTIN 2.438,510,65
BITCOIN 21001090,28%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“TEMİZ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN YÜZEYLERDEKİ MİKROPLAR   LYSOL İLE YOK OLUYOR”
  • Haber444
  • Gündem
  • “TEMİZ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN YÜZEYLERDEKİ MİKROPLAR LYSOL İLE YOK OLUYOR”

“TEMİZ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN YÜZEYLERDEKİ MİKROPLAR LYSOL İLE YOK OLUYOR”

130 yıllık geçmişe sahip, dünyanın bir numaralı dezenfektan markası Lysol, tüketici iç görülerinden hareketle yeni bir kampanya başlattı. Ana mesajı “Temizlik ile dezenfeksiyon aynı değildir” olan dijital mecralara özel kampanya, farklı hedef kitle beklenti ve ilgi düzeylerine göre özel olarak tasarlandı. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanan ve dermatolojik olarak test edilip onaylanan Lysol, 100’den fazla yüzeyde güvenle kullanılabiliyor, tüketicilere güvenli, çok yönlü ve pratik bir dezenfeksiyon deneyimi sunuyor.

ABONE OL
24 Mart 2022 15:07
“TEMİZ OLDUĞU DÜŞÜNÜLEN YÜZEYLERDEKİ MİKROPLAR   LYSOL İLE YOK OLUYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kullanımı sırasında birkaç saniye içinde etkisini göstermeye başlayan “Lysol Dezenfektan Sprey” ve “Lysol Antibakteriyel Yüzey Temizlik Mendili”, temiz görünen yüzeylerde biriken mikropları yok ediyor. Lysol yeni kampanyasında ayrıca, bireysel hijyen alışkanlığı anlamında oldukça güçlü olan ve el yıkama, kolonya, ıslak mendil kullanımı gibi konularda özellikle dikkatli olan Türk tüketicilerine şu mesajı veriyor; ‘’Temiz görünen çeşitli yüzeylerde biriken mikroplar bulaşarak çeşitli hastalıklara neden olabilir.’’ Dezenfektan kullanımı gerekliliği açısından en önemli unsurlardan biri olan bu duruma vurgu yapan Lysol, aynı zamanda tüketicilerin bu konudaki farkındalığını daha fazla artırmayı hedefliyor.

 

Lysol hedef kitlesini özel olarak dizayn edilmiş yaratıcı çalışmalarla dijital mecralardaki içerik tüketimi ve ilgi alanlarına göre hedefliyor. Reklam filminde yüzeylerde gözle görülemeyen mikroplara dikkat çekmek amacıyla çok özel ve bilimsel bir cihaz olan Mikrop-Ölçer’i ‘görünmeyeni görünür hale getiren etkinlik kanıtı’ olarak entegre eden marka, yüzeylerde Lysol kullanımı öncesini ve sonrasını ölçerek çarpıcı farkı tüketiciye sunuyor.

 

Lysol, kendilerini ve sevdiklerini hayatın her alanında mikroplardan korumak isteyenler için temiz görünen yüzeylerde hastalıklara neden olabilen virüs ve bakterileri yok etme özelliği sayesinde, standart temizlik ürünlerinin dezenfekte ettiği düşünülen bu yüzeylerdeki farklı mikrop türlerine karşı çözüm sunarak dezenfeksiyon kavramının önemine dikkat çekiyor.

 

Virüs ve bakteriler üzerindeki etkisi Sağlık Bakanlığı ruhsatnamesi ile onaylanan “Lysol Dezenfektan Sprey” ve “Antibakteriyel Yüzey Temizlik Mendili”, hastalıklara sebep olabilen virüslerin, antibiyotik dirençli bakterilerin ve mantarların %99.9’unu yok ederek, kendisini ve sevdiklerini korumak isteyen tüketicilerin covid sürecinden bağımsız olarak, günlük hayatlarındaki mikroplardan korunmalarına yardımcı oluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.