DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9826 -0.3%
ALTIN 2.324,150,22
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Başkanı Nihat Özdemir seyircili maçlar için tarih verdi
  • Haber444
  • Gündem
  • TFF Başkanı Nihat Özdemir seyircili maçlar için tarih verdi

TFF Başkanı Nihat Özdemir seyircili maçlar için tarih verdi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
TFF Başkanı Nihat Özdemir seyircili maçlar için tarih verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Nihat Özdemir, “İnşallah Ağustos’un 13’ünde başlayacak olan yeni futbol sezonumuzu seyirci oynatmak istiyoruz. Sağlık Bakanlığı’mızın son zamanlarda yapmış olduğu aşı bağlantılarından dolayı haziran ayında çok büyük oranda aşılama yapılacağını görmekteyiz. İnşallah Ağustos’un 13’ünde başlayacak olan yeni futbol sezonumuzu seyircili olacak.

Paylaş

Şu andaki verilerde ve gidişatta seyircili oynama konusunda herhangi bir problem yaşamayacağımızı görüyoruz. İnşallah yeni sezon açılış maçımızla birlikte müsabakalarımızı düşük kapasiteli seyirci oranında statlarımızda oynamak istiyoruz” dedi. 

Yeni sezon için henüz net bir karar verilmedi ve seyircili oynama kararı için hükümetin son düzenlemeleri bekleniyor.

Paylaş

Özdemir, EURO 2020 için ise, “1 Haziran günü Roma’da İtalya-Türkiye milli takımlarının yapacağı maçla Avrupa Futbol Şampiyonası başlayacak. Grubumuz güçlü bir grup. Ev sahibi İtalya var. İlk maçımızı da Roma’da yapacağız. Arkasından kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın başkenti olan Bakü’de Galler ile arkasında da İsviçre ile oynayacağız. Hedefimiz gruptan çıkmak” dedi.

seyircili maç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.