DOLAR 32,3320 0.24%
EURO 35,1146 -0.05%
ALTIN 2.295,380,80
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tr3zor Token CEO’su Teyfik Karaboğa

Tr3zor Token CEO’su Teyfik Karaboğa

Kripto para piyasalarında önemli projeleri ile dikkat çeken Teyfik Karaboğa, Konya doğumlu genç bir girişimcidir.

ABONE OL
24 Mart 2022 10:33
Tr3zor Token CEO’su Teyfik Karaboğa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasalarında önemli projeleri ile dikkat çeken Teyfik Karaboğa, Konya doğumlu genç bir girişimcidir. İş yaşamına ve hayatına İsviçre’de sürdürme kararı alan Karaboğa; ilklerin ismi olarak dikkat çekiyor. Blockhain projelerinde 2015 yılından beri aktif olarak yer alan girişimci, sayısız kripto para projelerini de başarıyla hayata geçirmiştir. İlk deneyimlerini kripto madenciliği alanında kazanmış ve tecrübelerini ilk küresel kayıp blockhain ağını kurma alanında kullanmıştır.

Kayıp eşya ağı olan Tr3zor isimli proje blockhain alt yapısına sahip bir blok zincir teknolojisi olarak kullanılıyor. Dünyanın en şeffaf borsaları olan Probit Global ve Bittrue borsaları Tr3zor Token’i ilk küresel kayıp eşya ağı olarak listelerinde yer vermiştir.

Kripto Borsalar ve Madencilik

Son yıllarda genç girişimcilerin en büyük ilgi alanını kripto borsaları ve madenciliği oluşturuyor. Bu dijital dünyanın içerisinde erken yer alanlardan biri olan Teyfik Karaboğa, blockhain tabanlı kurduğu kayıp eşya ağı ile güvenilir ve şeffaf bir blok zincir teknolojisi sunuyor.

İş dünyasında elde edilen verilerin kaydedilmesi ve kolay ulaşılması gibi birçok avantaja sahip Blockhain, bu teknolojiye dair pek çok kripto para biriminin dünya borsalarında işlem görmesini sağlıyor. Bitcoin ile duymaya başladığımız blok zincir kavramı, bu alana ilgi duyan girişimcilerin yeni uygulama ve teknoloji ağları ile her alandaki önemli verilerin saklanması kolaylaşıyor. Geçmişi çok eskiye dayalı olmasına rağmen blockhain teknolojisi son yıllarda daha sık kullanılıyor.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.