DOLAR 32,3290 0.22%
EURO 35,0869 -0.19%
ALTIN 2.306,911,31
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twitter Yanıt Sabitleme Özelliğini Devreye Alıyor

Twitter Yanıt Sabitleme Özelliğini Devreye Alıyor

ABONE OL
6 Ağustos 2022 13:01
Twitter Yanıt Sabitleme Özelliğini Devreye Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bazı sosyal medya platformlarında var olan yanıt pinleme özelliği, Twitter uygulamasında da mümkün olacak. Örneğin; paylaştığınız bir tweetinize, ünlü biri yorum yaparsa ya da yanıtlar arasında mükemmel bir seçenek varsa, dilediğiniz yanıtları yukarı sabitleyebilirsiniz. Sabitlemek veya pinlemek olarak adlandırılan özellik sayesinde birçok hesap, istediği veya olumlu yanıtları yukarı sabitleyerek; istemediği yanıtların aşağıda kalmasını sağlayabilir.

Twitter’ın tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong tarafından planlanan özellik, tweetine gelen en iyi yanıtları yukarı sabitlemenize ve bu sayede yanıtlarınızı bir açıdan düzenlemenize olanak tanıyacak. Bir ünlünün yanıtını ya da mükemmel bir cevap veren takipçinizin yanıtını sabitlemek mantıksız olmasa gerek.

Twitter Yanıt Sabitleme Nasıl Kullanılır?

Yürürlüğe girecek özelliğin ilk testleri Mayıs ayında yapıldı. Twitter tarafından çeşitli ekran görüntüleri de paylaşıldı. Birçok kullanıcı tarafından kullanılması beklenen özellik yakın zaman içerisinde canlıya çıkacak. Sabitlemek istediğiniz yanıtın yanında yer alan üç noktaya tıklayarak, yorumu sabitle butonunu kullanabilirsiniz. Bu sayede sabitlemiş olduğunuz yanıt, yanıtların en üstünde yerini alacak ve orada kalacaktır.

Yeni özellik ile etkileşimin artmasını bekleyen Twitter, özellikle ünlülerin etkileşimini artırmayı hedefliyor. Markaların da çeşitli yarışmalar düzenlemesine olanak sağlayan özellik, en iyi yanıtın marka tarafından en üste sabitlenmesini mümkün kılıyor.

Twitter hesabınızdaki etkileşimi artırmak ve profesyonel bir şekilde yönetmek istiyorsanız, SMM panel ayrıcalıklarına bakabilirsiniz. Sosyal medya platformlarını profesyonel ve titiz bir şekilde yönetmek eskisi kadar zor değil.

Yanıt sabitleme özelliği ile kullanıcısının takipçileri ile hangi tarzda etkileşim kurmak istediğini görebilirsiniz. Hesap sahibi, takipçilerine kendini ifade etmiş olur ve nasıl bir yaklaşım beklediğini de göstermiş olur. Ayrıca yanıt sabitlemeyi, bir kontrol mekanizması olarak da düşünebilirsiniz. Birçok olumsuz yanıtı otomatik bir şekilde eleyen Twitter, sizlere de olumlu gördüklerinizi öne çıkartma imkanı sunar.

Twitter’ın sunmuş olduğu özellik, devrim niteliğinde olmasa da birçok kullanıcının severek kullanacağı bir özellik olacak. Özellikle, ünlü bir şahsiyetten yanıt alıp, bunu herkese göstermek isteyen kullanıcıların işine yarayacak. Ayrıca markalar ile ünlüler arasındaki etkileşimi de arttırmış olacak. Birçok markanın sabit yanıt özelliğini, etkileşim almak için kullanması bekleniyor.

Sosyal medya platformları, hem dev firmalar için hem de küçük işletmeler için önemli bir yere sahiptir. Vasatın değer görmediği bu zeminde profesyonel bir yönetim şart olmaya başladı. SMM panel bayilik hizmetleri ile siz de Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarınızı yönetebilir ve ivme kazandırabilirsiniz.

Sosyal medya paneli, kullanımı kolay ve farklı fiyatlandırmalar ile her bütçenin talebini karşılayabiliyor. Sizler de bütçeniz doğrultusunda bir paket seçebilir ve sosyal medya hesaplarınızı hem daha kolay hem de profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.

Twitter’ın mevcut yönetimi, çok sayıda güncellemeyi daha devreye alacak. Yeni yönetim gelmeden önce, Twitter üzerinde çeşitli değişiklikler görmeye devam edeceğiz.

Kaynak: https://kurumedya.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.