DOLAR 32,5263 0.23%
EURO 34,8531 0.34%
ALTIN 2.488,361,07
BITCOIN %
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Sofu‘nun Sarı Kız Adlı Eseri Tüm Dijital Platformlarda
  • Haber444
  • Gündem
  • Uğur Sofu‘nun Sarı Kız Adlı Eseri Tüm Dijital Platformlarda

Uğur Sofu‘nun Sarı Kız Adlı Eseri Tüm Dijital Platformlarda

ABONE OL
3 Ocak 2022 13:03
Uğur Sofu‘nun Sarı Kız Adlı Eseri Tüm Dijital Platformlarda
1

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 yıllında bir çok  hit şarkısı “Sen” ile müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan Ugur Sofu, son çıkarmış olduğu “Yalan Dünya” adlı şarkısının ardından yeni single çalışması “SARI KIZ”ı müzik severlerin beğenisine sunuyor.

Güvercin Müzik etiketini taşıyan  ve aranjesi Ali Taşyürek’e ait olan Sarı Kız adlı eser tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Ugur Sofu Kimdir?

02.06.1987 tarihinde Almanya Darmstadt’da dünyaya gelen Uğur Sofu, Ilk ve orta öğrenimini Ober-Ramstadt’da tamamladı. Çok küçük yaşlarda müziğe olan sevdasını ve yeteneğini fark eden Sofu, Ailesindeki ve çevresindeki müzik gruplarını örnek alarak müzik eğitimine başlamaya 10 yaşında karar vermiştir.

Ozan Müzik Evi Eğitim Merkezi’nde bir süre nota ve şan dersleri alan Uğur, 2006 yıllında kuzeni Eren Ilhan ile Grup Hazal’ı kurmuştur. Doğu yöresine has türküler ve halayları ile kendine öz bir repertuar geliştiren Grup Hazal Avrupa’nın dört bir yanında canlı performans sergilemektedir. 2012 yıllında Kemal Alaçayır gibi ünlü üstadlar ile çalışıp Aşık Ali Nurşani’ye ait olan Zorda Şimdi eserini tekrar düzenleyerek ilk profesyonel kliplerine imza atmışlardır.

Ugur Sofu’nun instagram hesabı:
https://www.instagram.com/ugursofu_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.