DOLAR 32,5149 -0.09%
EURO 34,9884 0.41%
ALTIN 2.434,890,50
BITCOIN 2074516-4,12%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ülkemizde Dev Kılıç Balığı Rekoru Suat Yiğit’te
  • Haber444
  • Gündem
  • Ülkemizde Dev Kılıç Balığı Rekoru Suat Yiğit’te

Ülkemizde Dev Kılıç Balığı Rekoru Suat Yiğit’te

Dev dorado balığından sonra dev kılıç balığı rekoruyla Suat Yiğit dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden biridir.

ABONE OL
22 Şubat 2022 17:37
Ülkemizde Dev Kılıç Balığı Rekoru Suat Yiğit’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dev dorado balığından sonra dev kılıç balığı rekoruyla Suat Yiğit dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden biridir. Başarılı iş adamı olan Suat Yiğit, yakın zamanda yılın en başarılı maceracı iş adamı ödülüne de layık görülmüştür. Bu başarısını küçük yaştaki balık tutma sevgisine bağlamaktadır. Aynı zamanda uzun yıllar boyu edindiği tecrübeleriyle birlikte tutmuş olduğu balıklarla da övgülerin odağı olmaktadır. Birçok farklı rotada tekne turuna katılım sağlayarak dev balıkların avlanmasında büyük başarılar yakalamıştır. Ekip arkadaşlarıyla birlikte yakalamış oldukları dev kılıç balığı ile de büyük bir rekora imzasını atmıştır. Üstelik kılıç balığının kılıcı dahi ortalama bir insan boyutunu aşacak türdendir.

Suat Yiğit ve ekibinin tüm çalışmalarını Suat Yiğit’in sosyal medya hesapları üzerinden görüntüleyebilmeniz mümkündür. Deneyimlerini ve yaptığı işlerdeki tecrübelerini İnstagram ve Youtube hesapları üzerinden sevenleriyle paylaşmaktadır. Bu bakımdan da Suat Yiğit her geçen gün tanınmaya ve sevilmeye devam eden bir isim olmaktadır. Özellikle Youtube kanalı üzerinde paylaşmış olduğu video içerikleriyle oldukça dikkat çekmektedir. Büyük balık avları, deniz maceraları ve çok daha fazlasına Youtube kanalı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan Suat Yiğit, İnstagram hesabı üzerinden takipçileriyle tuttuğu büyük balıkları paylaşmaktadır. Balık tutma sevincini, başarısını ve deneyimlerini takipçilerine her zaman aktarmaya ve mutluluğunu sevenleriyle paylaşmaya devam etmektedir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.