DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9972 -0.27%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vepa Silapov Kimdir?

Vepa Silapov Kimdir?

ABONE OL
5 Ekim 2021 08:33
Vepa Silapov Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Ağustos 1983 tarihinde Orta Asya Türkmenistanın ili olan Maride dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra çocukluk hayali olan tıp macrasına 2000 yılında Erciyes Tıp Fakültesi üniversitesinde başladı.

Erciyes Üniversitesi İ Tıp Fakültesinden mezun olan Op. Dr. Vepa Silapov, Kulak Burun Boğaz İhtisasını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. Eğitimi ve meslek hayatı boyunca özel ilgi alanı başta  Burun Estetiği, Çocuk Kulak Burun Boğaz hastalıkları, Horlama Cerrahisi,   ve Alerji olan Op.Dr. Vepa Silapov  bu alanda her yıl düzenlenen yerli ve yabancı birçok toplantıya katılmaktadır.

Yayımlanan makaleleri yanı sıra, ulusal bilimsel toplantılarda sunduğu bildirimlerle de akademik kariyerini taçlandıran Vepa Silapov  “Türk Kulak Burun Boğaz Vakfı – İstanbul”, “Türk Tabipler Birliği – İstanbul”, “Yüz Plastik Cerrahi Derneği”, “Türk KBB ve Cerrahisi Derneği” gibi bilimsel kuruluşlara üyelikleri bulunmaktadır.Kariyerinde sürekli ilerlemeyi ilke edinmiş, hasta doktor ilişkisinin sınırlarını bilen ancak hastalara yakınlığı ve samimi yaklaşımıyla da fark yaratmayı başaran Op. Dr. Vepa Silapov genç yaşına rağmen deneyimi ve yeteneği ile ön plana çıkıyor. Çalıştığı kurumlarda karşılaştığı sayısız vakanın kattığı deneyim sayesinde her geçen gün uzmanlığını pekiştiriyor.

Instagram: https://www.instagram.com/drvepakbb/

Web Sitesi: http://vepasilapov.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.