DOLAR 32,3801 0.16%
EURO 35,0959 -0.07%
ALTIN 2.324,010,21
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wolf Pack Diğer Adıyla Omega Paketi ile Güçlü Eller!
  • Haber444
  • Gündem
  • Wolf Pack Diğer Adıyla Omega Paketi ile Güçlü Eller!

Wolf Pack Diğer Adıyla Omega Paketi ile Güçlü Eller!

ABONE OL
11 Ocak 2022 15:26
Wolf Pack Diğer Adıyla Omega Paketi ile Güçlü Eller!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Wolf Pack olarak adlandırılan ve aynı zamanda da $OMEGA olarak da bilinen son derece önemli bir tokendir. Topluluk içerisinde Wolf DAO hakkında gelecek tekliflere oy vermesine olanak tanıyan bir yönetim simgesidir. Eğer elinizde $OMEGA tutarsanız da shib kazanırsınız. Kısacası güçlü eller sayesinde mega getiriler elde edersiniz. Bu da $OMEGA ile mümkündür.

Wolf Sosyal Etkisi Nedir?

Kurtların hemen hemen %5 oranı yaşam ve hayvan aktivizmi için ayrılmışlardır. Özellikle de Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü de bu anlamda son derece titiz davranarak çalışmalar sürdürdüğünü biliyor muydunuz? Ön satış dönemini takip ederek ve dokuzuncu ay içerisinde piyasaya sürülen, yanmamış olan Wolf Token rezervinin %5ini dünya havyan sağlığı örgütüne bağışlanacaktır.

İnsanlık işte burada oldukça önemlidir! İnsanlık yüzünden hayatları bu kadar mahvolmuş olan tabiat ana göz önünde bulundurulursa bu şekilde bir iyilik zevk ve ayrıcalık olacaktır. Bu sayede Wolf ekosistemi üzerinde iyilik eylemleri ayrıca farklı bir yol kat edilmesine yardımcı oluyor!

Wolf Yol Haritası

Tüm zamanların en güçlü meme projesi olan Wolf hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz https://thewolf.digital . Maksimum kazancın tadını çıkararak oldukça keyifli anlar sizleri bekliyor olacaktır. Web adresi üzerinden bilmeniz gereken bütün detayları elde edebilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/The_Wolf_Dao

Telegram: https://t.me/The_Wolf_World

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.