DOLAR 32,5907 0.35%
EURO 34,8551 0.33%
ALTIN 2.493,530,38
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasağa uymadı, sahilde bikinisiyle güneşlenirken yakalandı
  • Haber444
  • Gündem
  • Yasağa uymadı, sahilde bikinisiyle güneşlenirken yakalandı

Yasağa uymadı, sahilde bikinisiyle güneşlenirken yakalandı

ABONE OL
10 Şubat 2022 22:26
Yasağa uymadı, sahilde bikinisiyle güneşlenirken yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında alınan 31 ilde alınan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin andından Bodrum’da güneşi görenler dışarı çıktı.

POLİS GÖZ AÇTIRMADI

Bodrum İlçe Hıfzıssıha Kurulu’nun corona virüsü salgının yayılmasına karşı aldığı tedbirler kapsamında sahile çıkma yasağına uymayanlar, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin denetimine takıldı.

Polis, denize giren ve sahilde güneşlenen vatandaşlara göz açtırmadı. Akçabük koyunda denize girdikten sonra köpekleri ile birlikte güneşlenen Z.A., isimli kadının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında polis ekipleri tarafından cezai işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu.

3 BİN 150 TL CEZA KESİLDİ

Haklarında tutanak tutulanlar Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesine göre 3 bin 150 TL para cezası ya da Kabahatler Kanunu’nun 32. maddesine göre 392 TL para cezası uygulanacağı bildirildi. Denetimler gün boyu sürdü. DHA

İLGİLİ HABERYasağı hiçe sayıp denize girdiler! İLGİLİ HABERSahile gidemeyince çatıda bikinili ve mayolu güneşlendiler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.