DOLAR 32,6041 0.37%
EURO 34,7624 -0.01%
ALTIN 2.497,220,53
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşil Bursa Satılık Daire

Yeşil Bursa Satılık Daire

ABONE OL
28 Ocak 2022 15:09
Yeşil Bursa Satılık Daire
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

 

Bursa, Türkiye’nin en güzide şehirlerinden biridir. “Yeşil Bursa” ünvanını geniş ağaçlık alanlarından ve ünlü Uludağ eteklerinin yeşilinden almıştır. Türkiye’nin sanayi merkezlerinden biridir. İstihdam ağı yüksektir. Dünyanın en yaşanılabilir şehirler listesine giren Bursa, birçok tarihi iz barındırır. Kültür yuvasıdır. Osmanlı devletinin başkentlerinden biri olduğundan türbeleri ve çarşıları çoktur. Uludağ kış turizminin büyük bir merkezidir. Emlak piyasaları canlıdır. Bursa satılık daire olarak oldukça geniş bir ağa sahiptir. Her açıdan yaşamaya oldukça müsait bir şehir olan Bursa’nın, Mudanya ve Gölyazı gibi birçok semtlerinin havalarının akciğer kanseri ve hastalıklarına iyi geldiği açıklanmıştır. Şehirde yaşayan halk sakin ve hoşgörülüdür. Komşuluk kültürü devam eden nadir şehirlerdendir. Kültürlerine oldukça bağlı insanlar yaşar.

 

 

 

Bursa’da Yaşamanın Avantajları

 

 

Farklı kültürleri bir arada bulunduran Bursa, Osmanlı’nın başkentlerinden biri olup birçok cami, türbe ve tarihi yapı bulundurur. Kültürel olarak birçok miras bu kenttedir. Balkan göçmenlerinin bir arada yaşadığı şehirde değişik kültürden ve coğrafyadan insanlar yıllarca bir arada yaşamış, komşuluk kültürünü sürdürmüşlerdir. Zengin mutfak kültürü vardır. Turistik merkezlerden olan Uludağ birçok turist çeker. Yaşamak büyük şehirlere göre daha rahattır. İstihdam olanağı çoktur. Geniş bir sanayisi vardır. Gelişmişlik düzeyi yüksek bir şehirdir. Bu yüzde Bursa’da yaşamak birçok şehre göre oldukça avantajlıdır. Sanayisi bu kadar geniş olup yeşil kalan nadir gelişmiş şehirlerdendir.

 

 

 

Bursa’dan Ev Almak

 

 

 

Bursa’dan ev almak doğru bir tercih olacaktır. Bursa satılık daire açısından müsait bir şehirdir. Gelişmişlik düzeyi yüksek ve yaşam alanı geniştir. Yaşamak için tercih edilen bir şehirdir. Bursa satılık daire olarak her semtten ve mahalleden uygun evlere sahiptir. Satılık daire kriterlerine uygun birçok mahallesi bulunur. Deniz kenarı veya merkezde, Uludağ’a yakın veya sanayi etrafı gibi birçok sektöre uygun yaşam alanı bulunabilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.