DOLAR 32,5266 0.23%
EURO 34,8841 0.45%
ALTIN 2.487,611,04
BITCOIN %
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Z Kuşağının En Yeteneklilerinden İbrahim Barak

Z Kuşağının En Yeteneklilerinden İbrahim Barak

ABONE OL
15 Aralık 2021 13:07
Z Kuşağının En Yeteneklilerinden İbrahim Barak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Barak 2002 yılı 14 Temmuz ayında Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Şimdilerde 19 yaşında olan genç lise öğrenimini başarıyla tamamlamıştır. Harran’da İMKB Anadolu lisesini başarıyla tamamlayarak diplomasını eline almıştır. Bunun yanı sıra Şanlıurfa’da yaşamaya ve gelecek planlarını uygulamaya dökmeye başlamıştır. Özellikle de piyano çalmayı ve fotoğraf çekmeyi sevdiğini belirtmektedir.

Piyanoya karşı olan sevgisini halen devam ettirmekte olan Barak, ileride bir müzisyen olma hayalini kurmaktadır. Piyanoda kendini geliştirmeye devam ederek bu hayalini gerçeğe dönüştürmeye oldukça yakındır. Bununla birlikte oyuncu olma konusunda da çeşitli çalışmalara girdiğini sosyal medya hesaplarında takipçilerine açıklamıştır. Barak bu bağlamda İnstagram hesabını oldukça aktif kullanan kişilerden biridir.

İbrahim Barak İnstagram Hesabı

İbrahim Barak Z kuşağının sahip olduğu niteliklerden sonuna kadar faydalanmayı bilen bir gençtir. Bu kapsamda İnstagram hesabını en verimli şekilde değerlendirmekte ve aktif olarak kullanmaktadır. Yakışıklı ve genç bir yetenek olarak Barak, İnstagram’da sürekli paylaşımlar yapmaktadır. Kısa sürede ciddi bir takipçi kitlesi elde etmiş ve popülerliğini arttırmıştır.

İnstagram hesabında daha da büyümeye devam eden Barak, birçok etkileşim alan paylaşımlarda da bulunmaktadır. Barak’ın İnstagram adresi şu anda 17 binden fazla bir takipçi sayısına sahiptir. Bu bakımdan popülaritesini korumakta ve sevdikleriyle güzel bir bağ kurmaktadır. Barak’ın tüm gönderilerini İnstagram adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/ibrahimbarak

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/ibrahimbarak1/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.