DOLAR 32,5220 -0.07%
EURO 34,8856 0.09%
ALTIN 2.430,190,30
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ın hırkasının fiyatı dudak uçuklatıyor!
  • Haber444
  • Magazin
  • Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ın hırkasının fiyatı dudak uçuklatıyor!

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ın hırkasının fiyatı dudak uçuklatıyor!

ABONE OL
25 Mart 2023 11:47
Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ın hırkasının fiyatı dudak uçuklatıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Milliyetçi futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, bir etkinlikte giydiği hırkasıyla göz kamaştırdı. Ancak, hırkanın fiyatıyla ilgili ortaya çıkan bilgiler dudak uçuklattı.

Doğan, tasarımcı Zeynep Tosun imzalı olan ve üzerinde el işçiliği bulunan hırkası için tam 130 bin TL ödedi. Ancak, bazı kaynaklar hırkanın fiyatının 250 bin TL’yi bulabileceğini iddia ediyor.

Aslıhan Doğan’ın bu lüks tercihi, Arda Turan’ın geçtiğimiz yıllarda satın aldığı 42 milyon TL’lik lüks arabası olayını da hatırlattı.

Aslıhan Doğan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Herkesin yaptığı gibi işi gücü bıraktım, kendi halimde bu güzel günün tadını çıkardım” diyerek, hırkasının görüntülerini paylaştı.

Sosyal medyada ise hem hırkanın güzelliği hem de fiyatı konuşuluyor. Bazı takipçileri lüks harcamalara eleştiri getirirken, bazıları ise “Keşke benim de o kadar param olsa” şeklinde yorumlarda bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.