DOLAR 32,3377 0.04%
EURO 34,9522 -0.39%
ALTIN 2.320,220,02
BITCOIN 22877972,81%
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sinan Akçıl Fazıl Say’a Sosyal Medya’dan Tepki Gösterdi
  • Haber444
  • Magazin
  • Sinan Akçıl Fazıl Say’a Sosyal Medya’dan Tepki Gösterdi

Sinan Akçıl Fazıl Say’a Sosyal Medya’dan Tepki Gösterdi

ABONE OL
4 Nisan 2023 09:25
Sinan Akçıl Fazıl Say’a Sosyal Medya’dan Tepki Gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinan Akçıl, gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Fazıl Say’a tepki gösterdi. Akçıl, sosyal medya hesabı üzerinden Say’a, “Fazıl Say’ın oturduğu yerden her şeye parmak sallaması beni biraz sıkmaya başladı. Sakinleş biraz, germe bizi. Umut ver yoksa umutsuz vaka olursun” sözleriyle yüklendi.

Gündemle ilgili yaptığı paylaşımlar gündem olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, takımı Fenerbahçe’nin Beşiktaş’a 4-2 yenilmesinin ardından Ali Koç’a seslenerek “Hemen gidiyorsun, bavulunu topla” diyerek sitem etti. Say’ı paylaşımlarından rahatsız olan Sinan Akçıl ise sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“SAKİNLEŞ BİRAZ, GERME BİZİ”

Twitter ve Instagram hesaplarından Fazıl Say’ı etiketleyerek paylaşımlar yapan Sinan Akçıl, “Bu Fazıl Say’ın oturduğu yerden her şeye parmak sallaması beni biraz sıkmaya başladı. ‘Ali Koç git hemen’, ‘Cumhurbaşkanı git’, bir hanımefendi için ‘sifon çekin’ vs. Bu üslup içinden geldiğim klasik müzik kültüründe yoktur. Bu adam bir enteresan. Sinirleri çok bozuk herhalde. Fazıl Say sakinleş biraz, germe bizi. Bir sal şu güzel ülkeyi. Zaten herkes gergin umut ver yoksa umutsuz vaka olursun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.