DOLAR 32,5738 0.13%
EURO 34,9725 -0.11%
ALTIN 2.439,440,15
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kök Hücre Tedavisinde Kendi Vücut Yağlarınız Sayesinde Kireçlenmelerden Kurtulun
  • Haber444
  • Sağlık
  • Kök Hücre Tedavisinde Kendi Vücut Yağlarınız Sayesinde Kireçlenmelerden Kurtulun

Kök Hücre Tedavisinde Kendi Vücut Yağlarınız Sayesinde Kireçlenmelerden Kurtulun

Kök hücre tedavi biçimlerinde hastanın kendi doku ve organlarındaki kök yani ata hücreler kullanılır.

ABONE OL
28 Mart 2022 18:15
Kök Hücre Tedavisinde Kendi Vücut Yağlarınız Sayesinde Kireçlenmelerden Kurtulun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kök hücre tedavi biçimlerinde hastanın kendi doku ve organlarındaki kök yani ata hücreler kullanılır. Yani kişinin kendi ilacı gene kendi olduğu için dışarıdan gelecek yabancı maddeler vücut içerisinde çeşitli alerjen ve istenmeyen etkiler yaratmaz. Ayrıca kök hücre tedavisinin uygulandığı bölgelerdeki kök hücreler sayesinde doku ve organlar kendi kendilerini iyileştirebilirler. Hatta sağlam hücrelerin de bakım ve onarımı yapılır. Hücrelerin bozulmasını da engeller. Kök hücre tedavileri  gençleşme amaçlı olarak kullanılması tasarlanmış ise de herhangi bir doku ve organ yıpranmasını önleme ya da erken evrelerde başarılı bir tedavi olanağına kavuşmuş olur. Kireçlenmede kök hücre tedavisi sayesinde özellikle uzun sürede tam anlamıyla iyileşmeyen bir hastalık başarı ile tedavi edilmiş oldu.

Kök Hücre Tedavileri ve Yağ Hücreleri

Kök hücre tedavileri kişinin genellikle kendi kemik iliği ve yağ hücrelerinden özel olarak elde edilen hücrelerdir. Bu hücreler özellikle farklı doku ve organlara dönüşebilme, hızlı çoğalma özellikleri sayesinde ilgi hastalığın tedavi sürecini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Menisküs kök hücre tedavisi gibi tedavi türlerinde olduğu gibi kendilerini hiçbir şekilde yenilemeyen doku ve organlar da hızla tedavi edilebilir bir hale gelmiştir. Yağ dokulardan elde edilen bu tür kök hücreler sayesinde hastalar bazı konularda şifa bulacaklardır.  Ortocell internet sitesini ziyaret ederek kök hücre tedavileri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.ortocell.net/bilimsel-yayinlar/dize-kok-hucre-tedavisi-ile-diz-kireclenmesine-son-20

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.