DOLAR 32,5149 -0.09%
EURO 34,9884 0.41%
ALTIN 2.434,890,50
BITCOIN 2074516-4,12%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’den ‘kabine değişikliği’ açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir
  • Haber444
  • Siyaset
  • AKP’den ‘kabine değişikliği’ açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir

AKP’den ‘kabine değişikliği’ açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
AKP’den ‘kabine değişikliği’ açıklaması: Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Kabine değişikliği olacak mı?” sorusuna “Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz” cevabını verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünal, kabine değişikliği ile ilgili soruya, “Cumhurbaşkanı yeni bir düzenlemeye gidecektir” dedi.

Ünal, “Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023’e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yarın yapılacak AK Parti kongresine değinen Ünal, “Kongrede Türkiye için güven ve istikrar diyeceğiz. Seçilecek kadrolar Türkiye’yi 2023’e taşıyacak” dedi.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.