DOLAR 32,3838 0.19%
EURO 35,0948 -0.01%
ALTIN 2.325,510,27
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?’ İstifanın perde arkası!
  • Haber444
  • Siyaset
  • ‘CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?’ İstifanın perde arkası!

‘CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?’ İstifanın perde arkası!

ABONE OL
3 Mart 2021 16:38
‘CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?’ İstifanın perde arkası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 

Sancar’ın adı, Muharrem İnce’nin partisine geçecek vekiller arasında gösterilmişti. Partiye yakın basın organlarında yer alan haberlere göre; Sancar, istifa dilekçesinde farklı bir siyasi partiye katılmak adına CHP’den istifa etmediğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler üzerine Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifanın arkasında ‘yeri yerinden oynatacak’ bir skandalın yer aldığını ve CHP’nin bu olayın altından kalkamayacağını iddia etti.

YALÇIN BAYER: ‘AYIP’ OLARAK NİTELENDİRİLEN Bİ SKANDAL VAR

CHP’ye yakın kulislerle bağlantıları olan ve Muharrem İnce’nin yeni bir parti kuracağını aylar öncesinden kamuoyuna duyuran Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer de Sancar’ın istifasına ilişkin çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Bayer paylaşımında, istifanın başka bir boyutunun olduğunu belirterek, “Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!” ifadelerini kullandı.

Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!

— Yalçın Bayer (@Yalcinbayer) February 28, 2021

GÜRSEL TEKİN: İSTİFA SİYASİ BİR SEBPLE DEĞİL

Öte yandan Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net isimli programa konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sancar’ın istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Gelirken kendisini aradım fakat ulaşamadım. Herhangi bir siyasi oluşumdan dolayı istifa etmiş değil. Yarın öbür gün kamuoyuna yansır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.