DOLAR 32,6598 0.42%
EURO 35,4601 0.4%
ALTIN 2.503,550,79
BITCOIN 20195880,11%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’dan ABD’ye: Bu nasıl müttefikliktir?

Erdoğan’dan ABD’ye: Bu nasıl müttefikliktir?

ABONE OL
16 Aralık 2020 15:23
Erdoğan’dan ABD’ye: Bu nasıl müttefikliktir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yaptırımlarına ilişkin, “İlk defa NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmıştır. Bu nasıl müttefikliktir?” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde-Ankara Otoyolu 2. Kesim Açılış Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD yaptırımlarına ilişkin, “İlk defa NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmıştır. Bu nasıl müttefikliktir?” dedi.

“Ankara-Niğde Otoyolu’nun ülkemize, sağlayacağı vakit ve yakıt tasarrufu sayesinde yılda 1,6 milyar liranın üzerinde katkısı olacaktır.” şeklinde konuşan Erdoğan şunları söyledi:

“Her kesime yönelik desteklerimizi salgının yol açtığı sıkıntılar ortadan kalkana kadar devam ettireceğiz.”

Erdoğan, “Son 7 yıldır uğradığımız her saldırıyı nasıl boşa çıkardıysak bu beşinci kol faaliyetlerini de aynı şekilde hüsrana uğratacağız.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“İçinden geçtiğimiz tarihi dönemde en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. 

ABD yaptırımları açıklandı. Çok net ifade ediyorum. 2017’den bu yana Caatsa konusunda Türkiye’den başka hiçbir ülkeye uygulandı. İlk defa NATO üyesi olarak ülkemize uygulanmıştır. Bu nasıl müttefikliktir? Bu karar ülkemizin egemenlik haklarına saldırıdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.