DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1301 -0.02%
ALTIN 2.292,750,69
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HDP’den Altun’a: Partimize dil uzatmak Saray’ın bol maaşlı medya kayyımının boyunu aşar
  • Haber444
  • Siyaset
  • HDP’den Altun’a: Partimize dil uzatmak Saray’ın bol maaşlı medya kayyımının boyunu aşar

HDP’den Altun’a: Partimize dil uzatmak Saray’ın bol maaşlı medya kayyımının boyunu aşar

ABONE OL
17 Şubat 2021 13:26
HDP’den Altun’a: Partimize dil uzatmak Saray’ın bol maaşlı medya kayyımının boyunu aşar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “HDP demek PKK demektir” dedi, HDP’den gelen yanıtın ardından ise “Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne ölümüne!” ifadelerini kullandı.

Altun’un “HDP demek, PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır” sözlerine bugün HDP sosyal medya hesabından şu paylaşımla yanıt verdi: “Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun’un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz.”
 

Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun’un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz.

— HDP (@HDPgenelmerkezi) February 15, 2021

“Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak. Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir. Tehditleriniz bize sadece güç verir! Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne, ölümüne! Cumhurbaşkanımız @RTErdogan  tüm dünyaya açık ve net bir mesaj verdi. Türkiye, terörle mücadelesinde hiçbir şart ve koşulda en ufak bir taviz vermeyecektir. Türkiye’nin dostluğu müşfik, düşmanlığı ise son derece şedittir. Türkiye’nin karşısında olmayı tercih edenler iyi düşünsün!” 
 

Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak.
Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de.
PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir.
Tehditleriniz bize sadece güç verir!
Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz.
Ölümüne, ölümüne! https://t.co/eZOO1ZJPXH

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) February 15, 2021  
Bu arada Altun’un Garê’de 13 kişinin ölümü sonrası HDP’ye yönelik sözleri üzerine sosyal medyada Altun’un çözüm süreci döneminde yaptığı bazı açıklamalar hatırlatıldı.

Altun’un A Haber’deki “Bayrak üzerinden vatan edebiyatı yapıyorlar. Çözüm süreci, yeni Türkiye’nin toplumsal sözleşmesi” ifadeleri ile TRT’deki röportajında söylediği “HDP’nin çözüm sürecinin yükünü sırtlanması gerektiğini düşünüyorum” ifadesi sosyal medyada paylaşıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.