DOLAR 32,4834 -0.19%
EURO 34,9649 0.32%
ALTIN 2.436,220,55
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

10 maçta sadece bir kez kazandı, 5 beraberlik ve 4 mağlup oldu
  • Haber444
  • Spor
  • 10 maçta sadece bir kez kazandı, 5 beraberlik ve 4 mağlup oldu

10 maçta sadece bir kez kazandı, 5 beraberlik ve 4 mağlup oldu

ABONE OL
22 Eylül 2022 21:53
10 maçta sadece bir kez kazandı, 5 beraberlik ve 4 mağlup oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Galatasaray’ın başkan ve teknik kadrosu yaz döneminde değişmeye başladı ve transferde  oldukça hareketli bir gün geçirdi. Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş ile başlayan kampanya Sergio Oliveira, Leo Dubois, Haris Seferovic, Fredrik Midstjö, Dries Mertens ve Lucas Torreira ile devam etti.

İlk Oliveira

Bu yaz gerçekleşen transferlerde de dikkat çeken detaylar  var.

Galatasaray’ın 2018 Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden  Porto, Ali Samiyan Stadı’nda sarı-kırmızılı takımı 3-2 mağlup ederken,  Sergio Oliveira onwin Portekizlilere üçlüğü kaydetti. dev.

Seferoviç

Aynı sezonda  Avrupa Ligi’nde forma giyen Galatasaray,  bu kez bir başka Portekiz temsilcisi Benfica’ya karşı son 32 maçına çıktı. Aslan, Şubat 2019’da evinde 2-1 kaybetti. Bu yılki golü Harris Seferovic kaydetti.

Sonunda Mauro Icardi ile…

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, ertesi yıl Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Club Brugge dahil olmak üzere tekrar onwin giriş Şampiyonlar Ligi’ndeydi. Bu kez takıma katılan Mauro Icardi, İstanbul’da Paris Saint-Germain’e 1-0 yenilen Simbom’a mağlubiyetteki golü kaydetti.

Bu kez Galatasaray’a transfer olan Sergio Oliviera ve Haris Seferovic, Çin Süper Ligi’nde zar zor gol atabildiler. Oliviera’nın serbest vuruşu Gilessonsport için iç sahadaki ilk  maçında direğe isabet etti.

Geçen sezon Roma’ya kiralanan Sergio Oliviera, Jose Mourinho’nun İtalyan ekibiyle  Avrupa Ligi’ni kazandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.