DOLAR 32,5256 -0.06%
EURO 35,0774 0.47%
ALTIN 2.437,160,59
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

11 vazgeçilmez olmaya başladı

11 vazgeçilmez olmaya başladı

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:16
11 vazgeçilmez olmaya başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla  7 maçta 1 gol ve 1 asist yaparak VOLE’ye açıklamalarda bulundu 28 yaşındaki orta saha oyuncusu ilk 11 maçına başladı

Fenerbahçe yaptı. Yaz transfer döneminde bir takım hamleler yapıp rotasyonu oluşturdular ve taraftarları mutlu etmek için büyümün sonunda dizginleri almak istiyorlar.

Zaten sömestr arası transferlerle boğuşan Sarılar arasında da sürpriz ayrılıklar olabilir. Miha Zajic, çeyreğin başlarında baş antrenör Jorge Jesus padişahbet tarafından askıya alındı, ancak o zamandan beri oynamadı ve yolları ayırabilir.

Sloven oyuncunun  Dinamo Kyiv ile Rennes, Süper Lig Kesselly Sports ve Alanya Sports arasındaki Avrupa Ligi maçları için kadroda olmasına rağmen zaman bulamadığı belirtilmelidir.

İmzasız sebep?

Aspor’a göre Portekizli teknik direktör 28 yaşındaki oyuncuyla oynamamasının nedeni, görev süremin sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmamış olması. Adetim başladığında izinli olan Miha Zajc aniden tableti aldı ve beraberinde soru işaretleri getirdi. Konyaspol ile oynanan son deplasman maçında ilk 11 oyuncu oyuna başladı ve 71 dakika sahada kaldı.

Bedavaya gitmeyin…

Eğer sözleşmesini uzatmazsa, görev süremin sonunda sona erecek ve Miha Zajc’den ayrılıp görev sürem boyunca gelir padişahbet giriş elde etmek istiyorum.

MIHA ZAJC kimdir?

Miha Zajc, 1 Temmuz 1994’te Slovenya’nın Sempeter pri Gorici kentinde doğdu. Zajc, milli takımı Interblok’un altyapısında futbol oynamaya devam etti; ardından NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje formalarını giydi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.