DOLAR 32,3857 0.19%
EURO 35,0704 -0.08%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN %
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3, 3-1 veya 4-1 öndeydik

3, 3-1 veya 4-1 öndeydik

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:17
3, 3-1 veya 4-1 öndeydik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

75-80. Tam zamanında, defans oyuncusunu oyuna getirdi. Kazanırken neden oyunda bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var? sözlerini kullandı.

“Türk Yönetici Teknik Direktörün Paylaşılan Bonusu”

Adil Rami,  Türk teknik direktörle yaptığı görüşmeden bahsetti. Rami, “Bir gün Türk menajer beni aradı ve Çin liginden iyi bir teklif aldığımı söyledi” dedi. O sırada Çin’de bulunan teknik direktör Bruno Genesio Ren ile de görüştüm. Bunun hemen ardından teknik direktör bana “Neden Fenerbahçe’de oynayamayacağını biliyor musun?” dedi. neden diye sordum. Yöneticinin ablası bir yabancı. Bir Türk rexusbet menajerle çalışmalısın dedi.  Bu şeylerle ne yapacağımı bilmiyordum, bu yüzden nedenini sordum. Sözleşmemde belirli sayıda maç oynamanın 200, 300 veya 500.000 Euro’luk bir bonus olup olmadığını sordu. Ben de evet cevabını verdim. “Yani oynamayacaksın.” dedi. İlgi alanlarınızın ne olduğunu sorduğumda, Türk antrenörle çalışırken bu bonusu antrenörle paylaştığınızı ve  bu yüzden antrenörün sizinle oynaması gerektiğini söyledi. O zaman bir şeyin farkına vardım, bu yüzden futbolu bırakmayı bile düşündüm.” sözlerini kullandı.

Sadece 7 maçta forma giydi

O dönemde sarı-lacivertli forma giyen Rami, altısı Türkiye Kupası olmak üzere toplam yedi maça çıktı.

milliyet

Sivasspor, sezon öncesi yeni kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Igidola, Dinamo Moskova’dan ayrılan 28 yaşındaki Kamerunlu sağ kanat Eunji Clinton’ı kendi rengiyle bağlamak istiyor.

İlk görüşme teknik direktör Liza Chalimbay’ın talep ettiği oyunculardan biri olan N’Ji ile oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.