DOLAR 32,6033 0.38%
EURO 34,8834 0.41%
ALTIN 2.495,730,47
BITCOIN %
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

4 milyon Euro tavsiye

4 milyon Euro tavsiye

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:02
4 milyon Euro tavsiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

1 milyon Euro ikramiye teklif ederken, Frankfurt 3,5 milyon Euro teklif etti. Beşiktaş Başkanı Ahmed Nurchebi ise her iki öneriyi de yetersiz bularak revize edilmesini istedi. Karar Torino ve Frankfurt’a iletildi, ancak hiçbir kulüp aynı anda bir yenileme teklifinde bulunmadı.

Trabzonspor spor söylentileri… Urkan Tebeşir, Ahmed Tebeşir’in 2021-2022 Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve bu yıl Trabzonspor’daki performansı kendi damgasını vurmak için burada. Tivibu Spor’da konuşan yazarımız Erman Özgür, Uğurcan Çakır’a yönelik iddiaları değerlendirdi.

Erman Özgür, Trabzonspor’un yıldızı Uğurcan Çakır’ın ayrılmak istediğini belirterek, “Kalmak istemeyen oyuncuları takımda tutmak sporda başarı getirmez. Bu bir hata, futbolcuları kafa tutamazsınız. Buna değerse Trabzonspor” terk etmeli” dedi.

Erman Özgür, Trabzonspor’un Uğurcan Çakır ile şampiyonluk kazandığını belirterek, “Uğurcan’ın 1 numara olduğunu kabul ediyorum. Uğurcan’dan betsof bir pas gelirse Else gibi gelecek bir kaleci onunla aynı yeteneğe sahip olmayabilir. Verimlilik ama onlar. ‘O seviyeye yaklaşabilecek potansiyele sahip oyuncularız’ dedi.

Başakşehir Teknoloji Başkanı Erdinç Sözer, istediklerini elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Toto Premier Lig’in 38. ve son haftasında Medipol Başakşehir, evinde Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Başakşehir teknik direktörü Erdinç Sözer, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Sezonun dokuzuncu maçında Emre Hoca’nın başındayız. İki fikrimiz var. Başarılı olmak için Avrupa’ya gidin. Oyun felsefesi ve sistem. Takıma entegre olduk.Her iki durumda da iyi bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum.Trabzonspor ile maçı galibiyetle bitirdik, bu çok iyi bir sonuç.Uzun zaman oldu.Takımımızı,kulüpümüzü tebrik etmek istiyoruz. ve hocalarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Beklediğimizi elde ettik.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.