DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

4 veya 5 oynamanız önemli değil

4 veya 5 oynamanız önemli değil

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:05
4 veya 5 oynamanız önemli değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bir hata yaptığınızda, nasıl savunma yaptığınızın bir önemi yok” dedi.

“Oyunculara bir şans vereceğiz ve bir sonraki maça karar vereceğiz”

Daha sonra oyuna katılan Emir Khan İlhan’dan bahseden İsmail, “Emir Khan oyuna katıldı. Biz bir şans verdik. Benim işim oyuncularımıza şans vermek. Bakalım kim ne yapacak. Bunları yaparak karar vereceğiz. Fırsat verdiğimizde, kimin ne yapabileceğini ve gelecek için kararlar alabileceğini göreceğiz.”

‘Yeni bir soluk getirebilecek futbolculara ihtiyacımız var’

Fransız teknik direktör, gelecekte gol atabilecek oyunculara ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Bu kulüp için oynayabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Bunu yaparken sadece dengeyi korumamız gerekiyor. Bizi geliştirebilecek şeyler bulmamız ve megapari yeni şeyler getirmemiz gerekiyor. Her maçta oyuncuları daha iyi tanıyoruz. Bazı kararlar almak zor, bazıları ise kolay. Bu sonucu elde etmek sadece bizim işimiz” dedi.

Spodoto Premier Lig’in 34. haftasında teknik direktör Sami Uluru, Beşiktaş’ta Kasım Paşa’yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtladı. Sami Uğurlu, mücadeleyi değerlendirerek konuşmasına devam ederek, “Tarkan geçen hafta çapraz bağ sakatlığı yaşadı. Spajic de sakatlandı. Her iki oyuncumuza da acil şifalar diyorum. Bu maçın bize iyi geleceğini biliyoruz. Beşiktaş taraftarı da çok iyi. çok önemli bir sürücü ve bunun işimizi zorlaştırdığını biliyoruz.İlk 10 dakikada bir Beşiktaş önde.Hafta içi araştırmamızın sağladığı veriler, Merkez hakimiyet kuruyor.Beşiktaş’ın üçlü defansının güçlü yönleri olduğu gibi, zayıf yönleri de var. Biz onları inceledik. 2.Lig’den 3.Lig’e ciddi ve hızlı geçiş yapan bir takımız. Orta sahayı fazladan bir oyuncuyla domine edeceğimizi biliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.