DOLAR 32,5451 0.01%
EURO 34,9203 0.19%
ALTIN 2.429,590,27
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

500 bin euroluk ısrarı ve üç yıllık sözleşmenin ısrarı yol açtı
  • Haber444
  • Spor
  • 500 bin euroluk ısrarı ve üç yıllık sözleşmenin ısrarı yol açtı

500 bin euroluk ısrarı ve üç yıllık sözleşmenin ısrarı yol açtı

ABONE OL
10 Haziran 2022 11:29
500 bin euroluk ısrarı ve üç yıllık sözleşmenin ısrarı yol açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ulaşamamak. Nwakaeme, Karadeniz’in son teklifine zar zor geri döndü.

Olası teklifleri değerlendirin

33 yaşındaki futbolcunun Burgundy Blues’a olumlu ya da olumsuz tepki vermemesi, gelecek teklifler için zaman kazandığı şeklinde yorumlandı. Türkiye ve yurtdışından gelen tekliflere bakarak hareket eden Nijeryalı oyuncunun, Karadeniz ekibinin öne sürdüğü koşullara göre diğer alternatifleri değerlendirdiği söyleniyor.

Çin Süper Ligi’nde başarılı olan Konyaspoor, transfere hızlı başladı. Yeşil Beyazlı ekip, Sivasspor’un 29 yaşındaki sağ beki Ahmet Oğuz’dan takıma katılmak üzere ayrıldığını açıkladı.

Yeşil Beyaz Kulüp bunu şöyle açıklıyor:

Konyasporumuz 29 yaşındaki veteran sağ bek Ahmed Oğuz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda düzenlenen queencasino imza törenine menajerimiz Osman Dağ katıldı.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Ahmet Oğuz, Premier Lig’de Hacettepe, Kasımpaşa ve Sivasspor formalarını giydi. Sertifikasyon ücreti ödemeden kadromuza kattığımız Ahmet Oğuz, 2021-2022 sezonunda toplam 36 maçta forma giydi, 1 gol kaydetti, 27’si Çin Süper Ligi, 4’ü Türkiye Kupası ve 5’i Türkiye Kupası’nda. UEFA Konuşma Ligi elemelerinde.

Görev süremin sonunda Ndiaye, Nwobodo, Brekovic, Di Santo ve Sonar gibi futbolcularla yollarını ayıran kadromuz, idari ve spor kadromuzla da vedalaştı. Kulüpteki hisselerini şu ana kadar devredemeyen Sepil’in teknik direktör, ekipman yöneticisi, kulüp yöneticisi ve scout ekibindeki birçok kişiyle yollarını ayırdığı bildirildi.

Gönderilen isimler arasında transferden sorumlu teknik direktör Aktoum Somez, sportif direktör İlhan Shaheen, oyuncu gözlem antrenörü Mustafa Fede ve destek antrenörü Biertan Guna’nın da yer aldığını belirtmekte fayda var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.