DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9959 0.41%
ALTIN 2.434,410,48
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

6 kutlamamız oldu, bunlardan sadece biri daha güzel
  • Haber444
  • Spor
  • 6 kutlamamız oldu, bunlardan sadece biri daha güzel

6 kutlamamız oldu, bunlardan sadece biri daha güzel

ABONE OL
10 Haziran 2022 13:02
6 kutlamamız oldu, bunlardan sadece biri daha güzel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Diğerinden daha: Karadeniz’deki gemi kutlamamız hayatım boyunca unutamayacağım bir şey” dedi.

“Yaşlı hissetmiyorum”

Geleceğinden bahseden Hamsik, “İyiyim, yaşlandığımı hissetmiyorum. Şanslıyım bu yüzden pek incinmiyorum” dedi.

Sarri ve Guardiola’nın oyun seçenekleri

Tecrübeli yıldız, gelecekte teknik direktör olup olmayacağıyla ilgili olarak, “Ya gelecekte teknik direktör olmak istersem? Felsefem Sarri’nin Napoli’de geçirdiği üç yıl boyunca gösterdiği gibi olacak. Futbolu tercih ederim. Deola’nın şehri.” beni büyüleyen fikirdir.” ifadesi kullanılmıştır.

Görev süremin başında Trabzonspor’a transfer olan Marek Hamsik, Bordo formasıyla 32 maçta 2 gol 4 asist yaptı.

Spor Toto 1. liginde Çin Süper Ligi’ne şampiyon olarak yükselen MKE Ankaragücü, önümüzdeki sezon çalışmalarına başlıyor.

Başkent ekibinin resmi internet sitesinden yapılan nisanbet açıklamada, Atina Panathinaikos kulübünde forma giyen sağ kanat oyuncusu Anastasios Chazigiovanis ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

“Bu büyük takımın bir parçası olmak istiyorum”

Anastasios Chatzigiovanis, Yunanistan milli takımından özel lisans aldıktan sonra Türkiye’ye geldiğini ve sözleşmeyi imzaladığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Ankaragücü gibi büyük bir toplulukta olduğum için çok mutluyum. Ankaragücü taraftarlarının videolarını izlediğimde sahaya çıkıp bu büyük takımın bir parçası olmak istiyorum. Ankaragücü yetkililerine ve Ankaragücü medya ekibine teşekkür etmek istiyorum. Beni kabul etmek için ellerinden geleni yaptıkları için.”

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz düzenlediği basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, “Biz görevimizin başında verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bu takımı biz kurduk. Hemen ardından yönetim kurulu ve ben bu kulübe toplam 57 milyon 500 bin liret, sponsorluk, bağış, talep koyduk.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.