DOLAR 32,5645 0.13%
EURO 34,9231 0.68%
ALTIN 2.436,750,18
BITCOIN %
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullah Avcı, “Planımın büyük bir parçasısınız
  • Haber444
  • Spor
  • Abdullah Avcı, “Planımın büyük bir parçasısınız

Abdullah Avcı, “Planımın büyük bir parçasısınız

ABONE OL
10 Haziran 2022 11:29
Abdullah Avcı, “Planımın büyük bir parçasısınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

6 ay ergonomik hale getirdik. Bir tane daha kaybedemem” diyerek öğrencilerini ikna etti. Yeni bir isimle 6 ay. “Giannini’nin adı da unvanın ardından Arap kulüpleri tarafından anıldı. Al Hilal ile birlikte Sharjah’ın 31 yaşındaki saldırganı hareket ettirmek istediği açıklandı.

Olmazsa sat

Storm’un hedefi, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Django ile çalışmaya devam etmek. Abdullah Avcı, yıldızın kadroda kalmasını kesinlikle isterken, yeni bir sözleşme onwin teklif etti. Deneyimli koçlar, yıldız oyuncuları ikna etmekten kişisel olarak sorumludur. Umarım Djaniny Cephesi yeni sözleşmeye yanıt verir. Yenileme yapılmaması durumunda ise sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kaldığı için başarılı futbolcunun teklifi değerlendirilecek.

6 milyon euro bağışladılar

Sharjah kulübü kısa süre önce Djaniny için 6 milyon € feda etti. 31 yaşındaki teknik direktörün de benzer rakamlar getirebileceği anlaşılırken, satış ihtimalinin düşük olması durumunda Trabzonspor’un satış durumunda 8 milyon avronun altındaki teklifleri onaylaması beklenmiyor. Djaniny, Al Ahli ile 2020’de sözleşmesini feshetti ve kanıtıyla Trabzonspor’a geldi,

2 sezonda 67 resmi maçta 20 gol attı ve 9 asist yaptı.

Beşiktaş, yeni sezona yeni bir hücum hattıyla girmek için forvette ikiye katlamayı planlıyor. Almanya’nın Leipzig takımından Sörloth’u zirveye taşıyan siyah beyazlılar, Bulgaristan’ın CSKA Sofia takımından Ekvadorlu forvet Jordy Caicedo’nun transferini tamamlamak için çalışmalarını sürdürürken, yöneticiler siyahlara yeni isimler önermeye devam ediyor.

Benfica çok popüler

Haberlere göre, sonunda Kartal’a evlenme teklif eden Roman Yaremçuk oldu. 26 yaşındaki oyuncu, görev süremin başında gittiği Benfica’da Darwin Nunes’in (26 gol) gölgesinde kaldı ve oynadığı 23 maçta altı gol kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.