DOLAR 32,4873 -0.19%
EURO 34,9100 0.18%
ALTIN 2.435,930,54
BITCOIN 20967140,50%
Mersin
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullan Avcı, şunları söyledi: Şimdi tekrar arıyoruz
  • Haber444
  • Spor
  • Abdullan Avcı, şunları söyledi: Şimdi tekrar arıyoruz

Abdullan Avcı, şunları söyledi: Şimdi tekrar arıyoruz

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:17
Abdullan Avcı, şunları söyledi: Şimdi tekrar arıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Eskiden olduğumuzdan daha iyi olmamız gerekiyor. Ne olursa olsun, onları kullanacağız.” Trabzonspor liderliği bana gaz verdi. Bordo blues 3-4 farklı isimle aynı anda karşımıza çıkıyor. Bu oyunculardan biri de Celta Vigo’da iki sezondur kiralık olan Sampdoria ile bir yıllık sözleşme imzalayan Kolombiyalı futbolcu Jason Murillo. Storm, İtalyan ekibinden ayrılmayı planlayan Murillo ile  yakından ilgileniyor. Kolombiya basını da transfer piyasasındaki sıcak olayları yazıyor.

Düzgün oynamak istiyorum

Murillo’nun en çok ilgilenen kulübünün Trabzonspor olduğunu söyleyen Kolombiya medyası, oyuncunun Şampiyonlar Ligi unsurları nedeniyle Türkiye’ye gitmeyi dört gözle beklediğini vurguladı. Murillo’nun milli takımdaki yerini kaybetmemek için düzenli olarak oynayacağı bir yere taşınmak istediği için maddi durumu araştırılıyor. 2.5 milyon euro bağış yapan Karadeniz ekibi, takıma 30 yaşında bir yıldız eklemeyi hedefliyor.

Yaz kampına hazırlanmak için Amerika Birleşik Devletleri turuna çıkan Barcelona, Cumartesi günü Las Vegas’ta eski Real Madrid ile betunlim karşı karşıya geldi. Barcelona, Las Vegas’taki Allegianto Stadyumu’nda 61 bin seyircinin izlediği La Pina’nın golüyle maçı  1-0 kazandı.

Geçen yıl Barcelona’dan kiralık olarak Beşiktaş’a transfer olan dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Miralem Pjanic ve Spor Kral-Amerikalı yazar Barbaros Tapan, Spor Kralokurlar ile özel bir röportaj için bir araya geldi.

“JAVI’yi harika takip ettim”

Las Vegas’ta tanıştığımıza memnun oldum, buraya ilk gelişiniz mi?

Erken, akrabalarımızla tatile Las Vegas’a geldik. Buraya ikinci kez geldim.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.