DOLAR 32,3320 0.24%
EURO 35,1146 -0.05%
ALTIN 2.295,380,80
BITCOIN %
Mersin
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?
  • Haber444
  • Spor
  • Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?

Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?

ABONE OL
5 Ekim 2022 15:27
Adana Demirspor-Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Yeni Adana Stadı’nda oynanacak Adana Demirspor-Galatasaray maçını Halil Ümit Meler yönetecek. Yarın akşam 20.00’de başlayacak olan karşılaşmanın 90.dakika canlı skoru beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor-Galatasaray lunaire 11s:

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Semih, Rodrigues, Gökhan, Ndiaye, Yusuf Sarı, Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba

Galatasaray: Muslera, Boy, Nelson, Abdulkri Mu, Dubois, Torreira, Mitscher, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Onekuru geri döndü

Umut Montella forvetsiz Futbol oynamaya devam edin ve Emre Akbaba’yı forvet yapın. Fenerbahçe’yi deplasmanda ilk yedi hafta deplasmanda yenen Adana,  Sivas, betist Ümraniye ve sonunda şampiyon Trabzonspor’a karşı ev sahibi galibiyetiyle şehirden ayrılmanın kolay  olmadığını kanıtladı. Eski sarı-kırmızılı oyuncu Onekuru’nun sakatlıktan dönüşü ve Montella’nın Galatasaray’a karşı oynayacağı haberi Güneyli temsilcileri de büyük rahatlattı.

Mauro Icardi yok, Juan Mata var

Adana Demir’in Galatasaray maçı öncesi son dakika sürprizi… Gomis forması giyen Savaş’tan Mauro Icardi, dün sabah takımla yaptığı antrenmana rağmen son dakika acısına dayandığını ve kadrodan çıkarıldığını betist giriş söyledi. Arjantinli yıldızla birlikte genç yetenek Yusuf Demir’in sakatlığı nedeniyle Adana’ya getirilmediği açıklandı. Yeni imzalanan Danimarkalı defans oyuncusu Rose kadroda yok. Özellikle Icardi’nin yokluğunda Galatasaray taraftarının gözü takımın bir başka yıldızında olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.