DOLAR 32,4326 0.05%
EURO 34,4530 -0.15%
ALTIN 2.486,590,16
BITCOIN %
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alana gelecek

Alana gelecek

ABONE OL
19 Ağustos 2022 10:13
Alana gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bu vesileyle, işbirliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen kulüp başkanı Mehmet Uz ve değerli yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere A. Denizlispor ailesine teşekkür ediyorum.”

  1. Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ise kulübü hak etmiş olduğu bölgelere taşımak için büyük bir emek sarf ettiklerini belirterek, “Bu çalışmalarımızın neticesinde, Türkiye’de mühim yatırımlar icra eden ve Türk ekonomisine ciddi katkılar elde eden marka ile güçlerimizi birleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşması, yeni sezonda şehrimizin takımına güç verecek. Kıymetli desteklerinden dolayı Devran Bülbül başta olmak suretiyle kıymetli yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

İslam ülkeleri içinde düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafınca şehre kazandırılan olimpik yüzme havuzunun açılışı Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla yapılmış oldu.

Programda konuşan Bakan Kasapoğlu, dostluğun, kardeşliğin, sporun birleştiren gücünün ruhunun, sinerjisinin ortaya koyulduğu bir günü yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başladı. Konya’da İslam Oyunları için yeni bir başlangıcı içsel iklimde, zamanı dokuda, anlamlı atmosferde gerçekleştirdiklerini söyleyen Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bilhassa Mevlana’nın asırlar ilkin derinbet ifade etmiş olduğu ‘gel ne olursan ol, gel’ diyen bir çağrıyı dünyanın dört bir tarafına gene aynı ruhla haykırıyoruz. İslam Oyunları’nda işte bu ışığın altında, bu hoşgörü, bu birleştirici çağrının altında gerçekleştiriyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.