DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanya maçından sonra İsa’ya ne yazdılar?
  • Haber444
  • Spor
  • Alanya maçından sonra İsa’ya ne yazdılar?

Alanya maçından sonra İsa’ya ne yazdılar?

ABONE OL
30 Eylül 2022 15:52
Alanya maçından sonra İsa’ya ne yazdılar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mehmet Demirkol (Fanatik): ..Perşembe günü 8 farklı oyuncuyla tüm bunları yapabilmek harikaydı. Bu seviyede ve bu performanslarda oyuncuları bu rotasyona ikna etmek  daha da zor. Sadık ol dediğimde, demek istediğim bu. Ama açık konuşalım, vücudum henüz sindirmedi. Oyun boyunca herkesin bir rolü vardır. ”

Uğur Meleke (Ücretsiz): ..Ligi bilen bir teknik direktör 30 yıllık hafızamıza kıyasla kabul edilebilir. İsa’nın futbolda ortak bir dil olduğunu sadece iki ayda gösterdiğini düşünüyorum. Portekizli teknik adam, Avrupa maçlarından sonra bu ülkede çalışan her teknik direktör hakkında duyduğumuz  klişeyi de kırıyor.Sahada hızlı, dokunsal, pozisyonel ve talepkar bir futbol arıyorlar. şansı olmayanlara onikinumara kendi kendinize “Onun oynamasını istiyorum” deyin.Ayrıca, tahtadaki skorun arkasında hakimin kararına ilişkin herhangi bir yorum yapılmadı. Ortada “saf” futbol var. Dedikodu yok. ”

İlker Yağcıoğlu (Takvim):.. Fenerbahçe’nin oyununu tek kelimeyle özetlemem gerekirse ‘mükemmel’ derdim. Fenerbahçe 5 gol attı ama daha fazlasını da atabilirdi. Son zamanlarda izlediğimiz en iyi Fenerbahçe’ydi. Fenerbahçe dün (nihayet) akşamı Tabii ki başarı, İsa’nın büyük tecrübesiydi. Sarı-lacivertliler milli maça girmenin mutluluğunu yaşarken, 15 gün sonra bir sonraki derbi onikinumara giriş için hazır olduklarını bize gösteriyor.

Alda Errol

Trabzonspor’un gidişatı, Süper Kupa’yı kazandı ve sezonu Süper Kupa’yı kazanmadan önce ilk iki lig maçında temiz bir sayfa tuttu. Şampiyonlar Ligi play-off’larında Kopenhag’a deplasmanda deplasmanda kaybettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.